Tak wyszło :) a gdzie sennapowieka sie schował
Wersja do druku
Tak wyszło :) a gdzie sennapowieka sie schował
To niech mi ciśnienia nie podnosi. Od dłuższego czasu odbieram ataki na moja osobę. A tak na marginesie to mam też V jak tuczi i wiem o czym pisze.Cytat:
Zamieszczone przez xsilver
Proszę o zakończenie OT...
co ty porównujesz? :hah:Cytat:
Zamieszczone przez rodzinabmw
ejej kolego czuje się urażony wiem że moj silniczek to pikuś przy twoim ale prosze bez szyderstw ;)Cytat:
Zamieszczone przez tuczi77
Hmmm może 530d zrobione na 265KM będzie szybsze może mniej pali ( za to serwis jest cudowny zwłaszcza jak coś siądzie po chipie automat czy turbo ) aczkolwiek szybsze będzie tylko do 200 potem wyjdziesz po za ukochane 3000RPM diesla i papa :)
I nie lubię jednego porównywania wolnossaka do turbo to może ja albo Tuczi założy kompresor do V8 na 420KM i wtedy pogadamy co jest szybsze??
Zresztą wystarczy M60B40 z 6-gang plus zrobić wydech i chip na około 310KM i ten diselek będzie wąchał smroda :)
a w cenie E-60 530d to mam 740 z 6-gang i kompresorem o mocy 420KM i czasie do setki pewnie poniżej 6s :)
Auto Tucziego bardzo ładne na żywca macałem jest super podoba mi się felgi boskie tylko czyszczenie ich by mi nie odpowiadało :)
wnętrze ładniutkie :)
No właśnie to jak porównanie obojętnie jakiej E32 z M5. Poza tym nie o porównaniu jest temat więc skupmy się na temacie Tucziego. Maciek wyluzuj.Cytat:
Zamieszczone przez Zdzira 850I
super
..Po mojemu jak pomalujesz to będzie ok :D a jak nie to ja odkupię ;) ...
nie dygaj ;) takie luzaka jak ja to ciężko trafic ;DCytat:
Zamieszczone przez rodzinabmw
Rodzinabmw no i co z tego że masz V-kę? 3,0 a 4,0 to jest przepaść więc nie wiem o co Ci chodzi.I proszę skończ z tymi głupimi komentarzami. :shock: