dziekuję - właśnie wróciłem z porodówki i mam dosyc na dzisiaj. MIało być ok 8 lipca ale jest wcześniej.
Córeczka jest śliczna i oczywiście wróci do domciu becią. :)
Wersja do druku
dziekuję - właśnie wróciłem z porodówki i mam dosyc na dzisiaj. MIało być ok 8 lipca ale jest wcześniej.
Córeczka jest śliczna i oczywiście wróci do domciu becią. :)
chester moje gratulacje i duzo zdrowka zycze malej i calej szczesliwej rodzince :)
Panowie , ja daje plame dzisiaj :(
nie mam auta, stoi w M Auto na rampie bo nie doszedł dzisiaj wachacz, bedzie dopiero na jutro rano , dopiero jutro o 10 mam auto do odbioru
Tak wiec jeżeli nie robi to wam różnicy przełóżmy spota na jutro
Przepraszam
Mi nie robi roznicy szczerze to nawet bardziej mi pasuje, wiec ustawiamy sie na jutro o tej samej porze.
no to fajnie, zobaczymy jak resztaCytat:
Zamieszczone przez kri100s
niestety, myślałem ze zrobią mi to dzisiaj , ale przysłali im wachacz od x5 :/ ...
tak wiec auto bedzie gotowe jutro , i jutro bez problemu moge pojawic sie na spocie
Najwyzej jak jutro nie skoncza to spota pod Mauto zrobimy ;)
:DCytat:
Zamieszczone przez kri100s
nawet nie kracz :D
szczerze Ci powiem , że poprzednia ekipa z M Auto była moim zdaniem bardziej "życiowa" , Ci teraz jacyś roztargnięci są :/
Fubu bedzie dobrze :D
No i czekamy na info od pozostalych zeby tam dzis nikt nie jechal bo jak tylko zonie powiedzialem ze nie jade nigdzie to juz mi auto zabrala :(
na 99 % odpadam jutro :x
Kurde ja dzisiaj też odpadam, niestety nagle klienci sie zwalili a ze w kasie pustka to warto popracować ... Większosci pasuje jutro więc super, szkoda że Elvis odpada :( Ale 1% moze akurat /