Może nie każdemu ale chyba innej drogi nie ma. Jak zobaczą że przyjechał ładną e38 to może ma szanse :D Spróbować można ;)Cytat:
Zamieszczone przez szwed_kaskader
Wersja do druku
Może nie każdemu ale chyba innej drogi nie ma. Jak zobaczą że przyjechał ładną e38 to może ma szanse :D Spróbować można ;)Cytat:
Zamieszczone przez szwed_kaskader
Wczoraj miałem okazję jechać do BMW Fota i obejrzeć F01...
Co by tu powiedzieć ten samochód jest po prostu okropny. Oczywiście diesel :sad: Golas taki ze aż nie możliwe. Brakowało mu manualnych fikołków. Kiera malutka nie pasowała do masywnej deski rozdzielczej. ten przód z tymi nerkami jak oczy muchy zamiast wzbudzać podziw i zachwyt wywołuje śmiech. Niestety nie miałem okazji sie przejechać bo może chociaż wrażenia z jazdy byłyby pozytywne. Co do wyglądu jeszcze to on wygląda jak jeżdżąca komoda. Taki karton po lodówce na kołach. E38 jest smukłe i nawet jak stoi to wygląda jak by pędziło. A F01 mam wrażenie jak by nadawało sie tylko do stania. Tył jest tak masywny a bagażnik taki krótki przez to sie wydaje. Jedyne co mi sie podobało to podłokietnik i dostęp do iDriva. Jak dla mnie to idealnie sie tam ręka układa.
Mi tam się bardzo podoba ...
http://karbowski.eu/FOTO/DSC01900.jpg
wynocha z mojega auta lobuzie ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :evil: :evil: :evil:
heheh ale ja tylko na chwilę, spalę gumę i oddam :PCytat:
Zamieszczone przez arielowaty
;] a ja tam mogę się powozić z tyłu jak taki lolo ;D ;D
Mnie najbardziej w tym aucie urzeka wnętrze :) piękne, styl E38 przeniesiony do XXI wieku :)
długo długo żadne auto tak nie będzie urzekać jak e38
No to jest Twoje zdanie (i na pewno nie tylko) bo mnie akurat wnętrze F01 urzekło tak samo jak E38 :) w szczególności model Alpina prezentowany z pokazów z za oceanu na YouTube :)
a to sie zgadza alpinia wygląda bardzo ładnie ;) ale jak to alpina groźnie :D
F01 jest ładne w środku, nie powiem, czuć, że to nadal lub znowu siedem.
Razi mnie tylko, że plastiki wyglądają na badziewne i to bardzo
oraz że tunel środkowy nachylony jest do przodu, ale to kwestia przyzwyczajenia.
Brak mi również starych wskazówkowych, a nie eletronicznych zegarów, no ale to se ne vrati...
Linia samochodu z zewnątrz, powiedzmy, że akceptowalna, ale lepsza niż poprzednika.
Do tego dochodzi nowe bardziej skomplikowane zawieszenie oraz masa elektroniki, zastanawiam się, czy bedzie to można ogarnąć w samochodzie 8-14 letnim...
Oglądałem wersje z czarnym lakierem i kremowym środkiem, gdybym chciał nowy
samochód i miał na niego kase - z mieszanymi uczuciami, ale kupił bym...