ekipa ekipą ale jaka radość że tyle 7er w jednym miejscu :grouphug: :applouse::peace::peace::peace::peace::peace::peac e:
Wersja do druku
ekipa ekipą ale jaka radość że tyle 7er w jednym miejscu :grouphug: :applouse::peace::peace::peace::peace::peace::peac e:
kompa ktos bierze??
hej, ciesze sie, że troche ludzi sie zebrało, kolega z kwidzyna niech mota tę drugą 7 bo warto, trzeba sie dogadac co do godziny spotkania i miejsca co by poleciec razem do Gd w mini konwoju:) Was dwóch i ede mnie jeszcze jedna maszyna, e30 na waskiej listwie mi sie wykruszyło.
no koles bedzie jechał z kw ja prawdopodobnie z Tczewa także na orlenie mogę czekać na was przed Tczewem o 14
nom ja nie wiem czy nie bede lecial z elblaga i wowczas do Ciebie dojedzie moj koles e36 (kebab:). Jesli bede lecial z elblaga to spotkamy sie dopiero na miejscu w Gd bo ja polece przez Nowy Dwór nie przez Malbork"(
jaki orlen miales na mysli?? lepiej zlapac sie na stacji Shell w Tczewie, moj koles łatwiej Was znajdzie
:car:będzie się działo :rockon: będzie zabawa :peace:
ugadywać się chłopaki bo to już...... za parę dni..... za dni parę
ujrzę furę twą i coś tam re re :D hahaha
Dobrze,że nie fujarkę :P
**************** by Tapatalk
oj bedzie bedzie sie dzialo:)
a tak na poważnie to trzeba zadbac zeby ekipa urosla do znacznych rozmiarów i kultywować te spoty w jakims okreslonym okresie czasu, pomorze musi byc zorganizowane:)