Ladnie sie prezentuje, ogolnie wnetrza w e65 nie lubie, ale w tej konfiguracji trafia w moj gust :p Gratuluje
Wersja do druku
Ladnie sie prezentuje, ogolnie wnetrza w e65 nie lubie, ale w tej konfiguracji trafia w moj gust :p Gratuluje
Nie mogę się powstrzymać żeby to napisać : ja mam totalnego golasa, a miro ma wyposażenie ok- pomijam, że ja mam kilka rzeczy, których Miro nie ma, a Miro ma komforty i rolety, których ja nie mam. Zastanów się jakie w końcu wyposażenie jest ok kolego albo nie bądź uszczypliwy ;) Pozdrawiam . Zaznaczam, że nie chciałem nikogo obrazić i tylko chciałem podsumować ten "mini wątek wyposażenia".
Miro bardzo ladne auto :) Gratuluje :)
HA HA HA
Gratki Miro :third: ładne autko
Ale dla uściślenia - masz total golasa :cool: - wybacz że to napisałem (bez urazy) i jak dla kogoś to jest dobre wyposażenie to wybaczcie ale - nie mam pytań :fear:
choć mogły być fotele grzane, na szczęście jest to do zrobienia tylko znów nakłady :/
Dzięki koledzy. Adasio ja sie na pewno nie urażam ani nie obrażam. Co do foteli grzanych hmm no cóż Auto jak wszyscy mogli przeczytać jest z Itali. Tam bardziej klima jest potrzebna niż grzanie dupki. Mnie cieszy to ze ma 170 tysiaków ori nalotu,100% piękny, bez rysek i wgniotek lakier (niemożliwe co?) a jak patrzę na to jej wyposażenie to dla mnie to jest mega wypas. Mi nic więcej do szczęścia nie trzeba a powiem nawet ,że i tak za dużo jak dla mnie. Musik gra naprawde ekstra,cisza w aucie,luksus eehhhh coś pięknego. Życzę sobie i Wam oczywiscie też bezawaryjności i szerokości oraz wszystkim życze zdrowia. Wszystkim którzy mnie tu wspierali ,pomagali itd Zdrówka raz jeszcze bo to jest mega najważniejsze.
Ładne, zadbane auto. Oby jeździło i służyło Ci jak najdłużej:)
jak już wypominasz co Miro ma czego ty nie masz to chyba zapomniałeś o ważnej opcji ( jak dla mnie cisza w środku) oszklenie Climacomfort :P , fakt nie zauważyłem (mój błąd) ze Miro nie ma wentyli oraz Logica dlatego napisałem ze wyposażenie jest oki :) szczerze to w każdej 7er czegoś brakuje ;) ale jak napisał Adasio mozna pomału dokładać
ja nie mam pytań, ze ktoś chce za przedliftowego Longa bez komfortów z tyłu i szyb climocomfort taką kasę :P ( bez urazy) Adasio jak juz napisałeś taka cena bo wiesz co masz :) )
Każdy chce tyle ile chce i każdy ma do tego prawo
ale jeśli dla Ciebie auto kolegi miro jest z wyposażenia OK, to wybacz ale nie mamy o czym dyskutować i popieram Smoka w całej rozciągłości PRZYPIERDALASZ się ostatnio do wszystkich, więc odbij ode mnie raz na zawsze OK bo serio nie mam chęci z Tobą dyskutować,
bo jak ja miałem e65 to grzecznie dzwoniłeś i pytałeś co i jak jak chciałes kupić i gadaliśmy przez 30 min jak nie więcej parę razy a teraz wielce udajesz bóg wie kogo i do każdego się przyczepiasz więc sobie daj chłopak na luz
Adasio czytaj ze zrozumieniem :) wyżej napisałem ze popełniłem błąd :) za szybko przejrzałem vin. JA się przy........m do wszystkich?? hmmmmmm nie wydaje mi się, moze byłem uszczypliwy w stosunku do dwóch osób z powodu tego ile chcą za swoje auto :) ( do Ciebie i Smoka ) ponieważ wiem jaka są realia w POlsce :) Ale nie ma o czym dyskutować tak jak napisałeś " Każdy chce tyle ile chce i każdy ma do tego prawo" Wiem ze dzwoniłem do Ciebie i za to CI dziękuje :)