w tej cenie polifta jeszcze nie widziałem. Bo właśnie chciałem polifta ale musiałem obniżyć próg cenowy i wątpię aby w cenie 50 tys dorwać polifta oczywiście w podobnym wyposażeniu co 7 wyżej
Wersja do druku
w tej cenie polifta jeszcze nie widziałem. Bo właśnie chciałem polifta ale musiałem obniżyć próg cenowy i wątpię aby w cenie 50 tys dorwać polifta oczywiście w podobnym wyposażeniu co 7 wyżej
http://allegro.pl/bmw-730d-2005r-e65...374595251.html nie bede reklamował swojej ale warto spojrzeć polift 100% orginał sprzedaje bo chce longa
ciekawe wysyłam do CIebie PW :-)
Czy ktoś coś więcej wie na temat tej 7 z Kargowej. Planuję jechać w piątek ją oglądnąć. Czy widzicie coś ze zdjęć na co szczególnie zwrócić uwagę?
mysza: zadzwoń do gościa, pogadaj z nim i wyczuj czy wzbudza Twoje zaufanie czy nie. Jeśli tak to umów się z nim w Poznaniu lub Zielonej Górze w autoryzowanym serwisie BMW na sprawdzenie przedzakupowe. Koszt 680 zł brutto. W ramach 4h sprawdzenia wykonują check grubości lakieru (w kilkunastu punktach każdego elementu blacharskiego, u mnie ok 120-150 pomiarów dokonano na moich oczach), check historii auta pod kątem serwisowym, sprawdzenie czy auto nie jest notowane na czarnych listach kradzieżowych, sprawdzenie błędów w kompie, sprawdzenie zawieszenia, podwozia, nadwozia, silnika, oryginalności przebiegu oraz bezwypadkowości autka i dostajesz dokładną opinię o stanie technicznym pojazdu wraz z wyceną do naprawy po cenach BMW oczywiście :) ja tak zrobiłem i wyszło mi 6 tysi do zainwestowania w naprawy ;) ale z tej całej listy najistotniejsze były kwestie związane z zawieszeniem - wymieniłem wachacze przednie (góra, dół), gumy na stabilizatorze, podokręcano mi luzy na zawieszeniu, naprawiłem laser w navi, układ starowania w lusterku, 1 czujnik parkowania ;) całość oczywiście nie w BMW ;) a w nieautoryzowanym serwisie BMW, więc niższe koszty ;)
Na liście na pewno znajdzie Ci się po badaniu w BMW trochę pozycji - ale pamiętaj nie wszystkie są istotne (musisz zatem ocenić czy warto). A jak inwestujesz 48,5 tysi to warto zainwestować dodatkowe 700 zł, aby mieć pewność.
Rozmawiale z gosciem we wtorek albo w srode i właśnie nie wzbudził mojego zaufania. Proszilem 3 razy i nr Vin i do dzisiaj go nie mam. Chciałem więcej zdjęć i tez ie dostałem. W serwisie bmw juz rozmawiałem o przeglądzie przedzakupowym ale skoro nie mogę doprosić się o vin to trochę podejrzane, tym bardziej że te okoloce slyną z handlarzy trefnymi samochodami.
Odpuść w takim razie temat... Szukaj dalej - nie ryzykuj, jak nie masz nawet zaufania do sprzedawcy. Może to jakiś Mirek...
Dokładnie , jeżeli już coś kreci to nie wróży nic dobrego na przyszłość, tylko kwiatki mogą wychodzić w przyszłości:) Ja trochę sie naoglądałem zanim znalazłem swoja... na 6 obejrzanych żadna nie miała realnego przebiegu nie wspominając o sprawności technicznej:)
Idzie znaleźć dobry egzemplarz, ale na pewno go nie znajdziemy szukając e65 za 35tys albo polifta za 45tys. Ludzie obudźcie się... Ja mam auto z grudnia 2003r i gdyby nie to, że szukam kombi, ponieważ mam kolejne dziecko w drodze, to nie sprzedałbym za mniej niż 50. Jestem jednak trochę zmuszony i chociaż jeszcze mi się nie spieszy to za 45 je sprzedam minimum albo w ogóle. Szukacie aut okazji, do tego często sprowadzanych z dziwna i nie jasna przyszłością,a potem zdziwienie, że przebiegi nie ten itp...
Prawda, ja też swojej za półdarmo nie oddam. Jak kupuję samochód, to nie szukam okazji cenowych..