-
Pytań nasuwa się kilka, kto spłodził takiego dzieciaka z gimbazy...
Przecież to co gość robi, to jest niesmaczne.
Takiemu wpi**dolić - to kara ułaskawienia.
Ale dobrze, że chłopaczyna zakończy swoje śmieszne i niesmaczne, podszywanie się pod poważne osoby.
-
Panowie proszę o powstrzymanie sie od gróżb karalnych.
-
dla chłopaka takie banialuki mają wartość terapeutyczną a wy mu terapie psujecie:D ja też chciałbym mieć znowu Ferrari...bo już raz kiedyś chciałem :smile:
-
Jednym tchem przeczytałem ten temat... normalnie jak dobry film akcji z psycholem w roli głównej.
Beret zryty..
-
A więc potrzeba tylko aktorów dobrać, znaleźć reżysera i na festiwal do Gdyni ;)
-
-
Chciał chłopak zabłysnąć... myślał że jak się powoła na 7er.pl i że długo i zasłużony i dużo kolegów i .....
a tu klops bo trafił na starego kompana - nie dziwię się że młodemu puściły nerwy, skoro od ręki został w pełni :angry:zdemaskowany.
Tylko czy wyciągnie z tego jakieś miarodajne wnioski
-
W głowie mi się nie mieści , że byle jakiś chłystek może narobić takiego zamieszania. Co do wyciągnięcia wniosków to niestety ale szczerze wątpię. Niestety ale i takie wynalazki chodzą po tym świecie.
-
Ja myśle ze w końcu dotarło, jak nie to podejme następne kroki :)
-
Również przeczytałem cały temat z ciekawości. "Prawdziwy fanatyk" E32 750 :D Do czego to doszło, żeby przy sprzedaży auta trafić na takiego psychola. Gdybym miał takie właśnie jego uwielbione auto to mógłbym mu zaporponować przejażdzkę w moim aucie, ale w bagażniku i wiadomo gdzie :P Jeszcze idiota zasłania się kumplami, zaprasza na Pragę gdzie pewnie nigdy nie był i nie będzie, a na dodatek jeszcze z ŁKS-u