Co do chłodzonych pojemników na napoje - o tym było i chyba jest napisane nadal w " KUPOWANIE JAK KUPIĆ BMW E65 E66 krótki poradnik i wskazówki ".
Wersja do druku
Co do chłodzonych pojemników na napoje - o tym było i chyba jest napisane nadal w " KUPOWANIE JAK KUPIĆ BMW E65 E66 krótki poradnik i wskazówki ".
W tym poradniku zniknęły wszystkie zdjęcia, albo przynajmniej u mnie ich nie widać.
Zdjęcia zniknęły bo serwer jest nieaktualny, trzeba będzie je aktualizować.
Tak jak pisałem wcześniej - tunelem przechodzi rura chłodzenia do schowka i do wentylacji pasażerów z tylu i "owiewa" te otwory.
W zależności jaka temperaturę mamy ustawiona i czy nawiew schowka lub tylnych pasażerów jest aktywny - taka temperaturę w otworach będziemy lekko odczuwać.
Nie jest to zamierzona funkcja, nie jest chyba nigdzie wyszczególniona w opisach a same otwory są pasywne - jest to efekt uboczny.
wielu producentów wpisało by to jako opcję wyposażenia ;)
A jak aktywować chłodzenie podłokietnika?
W schowku pod podłokietnikiem na przedniej ściance masz pokrętło, którym albo zamykasz albo otwierasz zimne powietrze. Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że chłodzenie to jest uzależnione od tego, czy kratki wentylacyjne pasażerów z tyłu są zamknięte lub otwarte. Mogę się mylić, bo jedno z drugim na logikę nie ma nic wspólnego :-)
Dobra, wiem o co chodzi :D
jeszcze temp. na pasazerów ma wpływ na temperature w podłokietniku
Zdarza się że pani potrafi mocno zagrzać pupą podłokietnik:D:D:D Inne możliwości nie przychodza mi do głowy :D