My tu gadu-gadu, a Wiktor się zaszył i pewnie coś już tam rzeźbi... ;D
Wersja do druku
My tu gadu-gadu, a Wiktor się zaszył i pewnie coś już tam rzeźbi... ;D
Fak - jest zadko spotykany lakier na e38 ktory jest przecodowny :medit: , ale nie wiem jak sie nazywa.. ;D
Poczatek swej nazwy ma chyba "indyvidual....." , wystepuje glownie w dieslach w koncowych latach produkcji .
Jest to cos pochodnego od grafitu i jakby centymetr bezbarwnego na nim byl..
Widzialem to 2 razy na oczy i jest poprostu bustwo !!!
Jesli ktos wie o co mi chodzi to moze jakies zdjecia posiada przedstawiajace glebie tego lakieru !
W każdym bądź razie zapowia się ciekawie -wachlarz palety barw jest szeroki :D
Hm, to mi się kojarzy z Anthrazit Metallic, czy jakoś podobnie (Anthrazitgrau?)... Taki ciemnoszary, bardzo ciekawy.Cytat:
Zamieszczone przez grabol
Tutaj chyba jest ten kolor o którym mówię.
Skądinąd dawno nie oglądałem tak dopasionego E38, nie pogardziłbym... ;) :cool:
No, no Wiktor właśnie minąłem cię pod Biprostalem.
"Biała Perła" już gdzieś tam wyszła na forum w jakiś pobocznych wątkach, także pewnie grono znajomych już się doomyślało w jaki lakier poszło to auto, ale nie sądziłem że zmiana będzie tak radykalna!
Auto w nowym wydaniu jest nie do podorobienia, składaj wszystko i zamieszczaj fotorelacje bo na pewno będzie co podziwiać!
Biala?
czekam na fotki :D
... z niecierpliwością !!
Haha, to się wydało! ;D
Źle zrozumieliście sz4lonego :) Najprawdopodobniej mijał mnie jakwychodziłem z uczelni i szedłem sobie chodnikiem, przecież nie pisał nic o aucie :D
A temat białej perły rzeczywiście ostatnio często się pojawia w różnych miejscach - ostatnio nawet słyszałem, że wnukus chce malować swoją 7 na taki kolor :P
Co do mojej 7 to lakiernik trochę spaprał robotę i przeciągnął termin (auto stało trochę ponad 7 tygodni) także zdjęć jeszcze nie ma, a bez zdjęć nie ma o czym dyskutować ;)
Wiktorku, coś tu chyba troszeczke ściemniasz :P