LuQ chyba się wystraszył bo milczy ,chyba nie przyjedziemy jednak :)
Wersja do druku
LuQ chyba się wystraszył bo milczy ,chyba nie przyjedziemy jednak :)
Wpadajcie :P
Dorka już miejsca dla Was zarezerwowała więc jesteście w o tyle lepszej sytuacji, że nie ważne o której przyjedziecie to miejsca i tak dla Was będą :)
Co do zniżek, to nie przewidujemy ;p 20zł to nie majątek :) zresztą i tak robimy jeden z najtańszych zlotów w regionie :P
No wiesz LuQ 20 zeta to nie majątek i nie chodzi o to wcale (ale 20zł razy ilość aut to gruba kasa i każdy to rozumie) ,a mam takie pytanie skąd wzięła się właśnie taka kwota ? są na to jakieś wyliczenia czy jak ? :)
Druga sprawa ,jak sam widzisz ludzie z 7 er sie dosyć dobrze zorganizowali żeby być ,więc może warto wykonać "ukłon" w nasza stronę i zrobić na upust. Nikt się nie obrazi i będzie to eleganckie z Waszej strony :)
Miejsca to podstawa ,bo wątpię ,że ktoś się tam będzie pchał bez miejscówki i jeszcze za to płacił ;)!!
p.s spotkania pod AKS są bezpłatne :)
Dokładnie tak samo myślę Wojtek :)
No widzisz ELVIS sprawa nie jest taka prosta jak się może Tobie wydawać :)
Organizacja takiego zlotu pochłania ogromną ilość pieniędzy, która po zlocie powinna nam (czyt. klubowi) się zwrócić, dlatego jest to taka kwota a nie inna.
Zniżek, tak jak powiedziałem, nie przewidujemy, tym bardziej ja nie mogę o tym decydować bo od tego jest zarząd klubu :)
Spójrzcie na to też z innej strony. Informacja o zlocie jest na wielu forach (m.i. BMW Team Śląsk, BMW Południe, BMW Podbeskidzie, BMW Zabrze, BMW 3er, BMW 5er, BMW Sport, BMW Jaworzno... można tak długo wymieniać) i na każdym jestTakże jakbyśmy mieli każdemu dawać zniżki to zlot były robiony po kosztach, a nie o to w tym chodziCytat:
dobra organizacja
LuQ ,ja nikomu do kieszeni nie patrze ,ale z tymi kosztami wcale nie jest tak żle jak mówisz:cool: coś na ten temat wiemy ,ale nie będziemy pisać na forum żeby nie robić zamieszania:cool:
Do MANI ,jest jeszcze trochę czasu więc może zapytaj zarząd ,poczekamy :) To ,że na innych forach się ludzie organizują to jest zasługa ich samych i może warto byłby to docenić właśnie wychodząc im na przeciw :)
Sam napisałeś ,że koszty organizacji powinny się zwrócić ,a to zdanie jakie sam napisałeś - " Także jakbyśmy mieli każdemu dawać zniżki to zlot były robiony po kosztach, a nie o to w tym chodzi " DAJE DO MYŚLENIA ,ŻE TO JEST JEDNAK JAKIŚ INTERES :)
interes jest taki że wykładamy z własnej kieszeni ileś tam tysięcy złotych na organizację zlotu i zlot jest, dla nas, udany w momencie kiedy wychodzimy na 0 z kosztami, rzadko się zdarza że wychodzi się na + a jak już to jest to bardzo mały plusik.
Pisząc (może nie dosłownie) "nie jedziemy bo nie ma zniżek" też daje do myślenia, nikt nikogo nie zmusza, skoro tym się kierujecie wybierając się na zlot to przykro mi z tego powodu.
Nie będę dalej ciągnął tematu, bo w końcu mi nerwy puszczą i zrobi się nie ciekawie...
Jak będzie trzeba to tylko będę dodawał informacje o samym zlocie.
P.S ELVIS, mylisz pojęcia. Spotkanie a Zlot to 2 różne sprawy.
A pogoda już zamówiona??
nie przypominam sobie abyś miał upoważnienie w wypowiadaniu się za innych .LuQ bo ELVIS nigdy nie podją się tego zadania czyt.organizacjia ZLotu a mądrzy się jak by był wszechwiedzący.Widocznie jest zmierzły ,bo pogoda jest do kitu :D Czyżby temat zniżki był dobrym tematem do wywoływania burzy w szklance wody ?? Nie zapomnij jesteś VIPem ELVIS.
Rezerwacja miejsca jak dla mnie jest już super sprawą a ty nie wyliczając wyliczasz .Żenada
PS.ELVIS prośba nie rób w tym temacie OT jak u kolegi w II Zlocie Jasło