No i coś się z zimą zaczyna dziać w końcu. Jakieś -15 słyszałem w TV.
Wersja do druku
No i coś się z zimą zaczyna dziać w końcu. Jakieś -15 słyszałem w TV.
Ja tma sie ciesze z jednej strony bo zimowek nie mam, a z drugiej wkurza mnie ze jak mialem motor to caly rok zimno i padało, a jak motor poszedł do żyda to cały rok ciepły, nawet zima!! Chamstwo!
Prognozy od soboty przepowiadają zimę! :)
Ten film bardzo dobrze pokazuje co zrobiliśmy planecie na której żyjemy.
http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU
Chcieliśmy zimę ? To mamy:D
Wczoraj u mnie w ok 2h tak sypało że ruch był sparaliżowany,w nocy poprawiło i teraz za oknem mam prawdziwą zimę ;)!!
Choć w Lubaniu ciągle zimy nie widać to z prognoz wynika że niedługo się zacznie... Z waszych doniesień wynika że już jest. Słyszałem że w górach przez jedną noc nawaliło w niektórych miastach aż 3 metry! Wydaje mi się że to też nie jest normalne. Wystarczy trochę odwilży i rzeki znów wyleją obym się mylił...
U mnie śnieg spadł wczoraj i się trzyma. Także sceneria jak na styczeń prawidłowa.
U mnie też ;)... ale mi teraz brakuje manual-a w Babci:Cry:
dodam juz ostatni raz swoje 3 grosze do tego postu
- jaka ciepla zima, jak mozna pisac o cieplej zimie w grudniu? mamy jeszcze styczen, luty, marzec, mozemy jeszcze miec dosyc tej zimy X2
- czesto słysze "w tym roku zimy niebedzie" niepamietam, aby kiedykolwiek w polsce zimy niebyło, jak moze niebyc zimy???? polska jest na takiej długości i szerokości geograficznej ze zima bedzie na 1000% i niema co tutaj cos wymyslac
- fakt, mamy cieply grudzien, kawałek stycznia, ale jezeli juz mamy cos pisac o zimie to w kwietniu, choc przyznam ze moim marzeniem jest aby zimy w polsce niebylo..... lub była cała taka jak w grudniu...
ps, kalendarzowa wiosna zaczyna sie 21 marca, sam pamietam ze moze sie "spoznic" i o miesiac, kalendarzowa zima 22 grudzien..... taz ma prawo sie spoznic......