Archiwum spotkań / fotki i filmy ť Spot Warszawa 29.03.08.....
Może osobny temat :D
Wersja do druku
Archiwum spotkań / fotki i filmy ť Spot Warszawa 29.03.08.....
Może osobny temat :D
Krzywy, byłem w tym ośrodku który pokazujesz! :D
Zrobiliśmy sobie z kupmlem mini-spot na dwa samochody (on E24 635CSi, ja jeszcze wtedy W126 560SEC). Było super, jedyne co wkurzało to dojazd leśną drogą z głównej szosy - ale i tak lepiej niż parking przed knajpą na spocie warszawskim ;D
No właśnie, niech ktoś oddzieli :)Cytat:
Zamieszczone przez Anatol
Witam wszystkich
Dla mnie spocik był bardzo fajny nie przeszkadzało mi krążenie po Warszawie bardziej delektowałem sie samą powolną jazdą (mam Niunie od miesiąca :) ) . Mam nadzieję, że następnym razem spotkamy się w tak samo licznej grupie ale troszkę dłużej pogadamy ze sobą.
Wielkie podziękowania dla Wojtka za wyprowadzenie nas na trasę ( Marta nie jest moją żoną jeszcze :D ). Podziękowanie również dla Anatola za atrakcje turystyczne.
dodam troszkę foto od nas
Ja niestety żałuję że nie mogłem zostać do końca i przez to nie miałem okazji poznać wielu osób......tak naprawdę to ilość poznanych osób mogę policzyć na palcach dwóch rąk. :( :( :(
Wojtku dzięki za zielony kolor
:D
A ja nie mogłem przyjechać bo miałem wesele u kumpla :? Jak pech to pech :razz:
Witam
Dla mnie spot OK! Trudno tu coś komentować. Napewno duży wpływ na ogólne wrażenia miała pogoda. Poznałem wiele fajnych osób. Niestety mnie nie dane było uczestniczyć do końca spotu. Pod real'em zauważyłem, że mam wyciek płynu chłodzącego (niedawno wymieniałem chłodnicę) i niestety musiałem w trybie pilnym odwiedzić warsztat. Myślę, że kolejny spot nie zostanie pokrzyżowany przez pogodę i wszyscy będą zadowoleni.
Pozdrawiam wszystkich
to teraz ja dodam cos od siebie ;D
:what: :what: ;D dobre ..... spot warszawski z innej perspektywy .... tej bardziej zyciowej ;D