Spalił Ci prawidowo. W koncu twoja prędkosc wyniosła 8km/h . 100km przejechałbys w 12 godzin. silnik 2.0 spali podobnie wiec sie nie martw
Dziś jadę do warszawy. Tak wiec zrobię fotki spalania o którym mówimy tak aby udowodnić niedowiarkom, że jednak można zejść do spalania między 6 a 7 l/100km zresetuje licznik przejechanych km oraz pierwszy wskaźnik spalania, postaram się to jutro wrzucić. Na pokładzie będą 3 osoby około 200kg bagażu i pełen bak.
wejdz w test 5 i zrób foto tego testu jak mozesz. Ja dzis jade do Monachium to tez sprawdze. porównamy :)
A ja wam zrobię fotkę 4l/100km w m62b44TU ;D i co jestem kozak ;D? A tak w ogóle to mój dziadek to miał czołg w piwnicy ;D.
Jak wy panowie fanie macie ciagle gdzies sobie jezdzicie a moje 7 stoi w garazu a ja jezdze komunikacja miejska ;( . Tez chce sobie jakas traske pyknac :) , Ostatnio jezdzilem dookola parkingu kolo supermarketu zeby mi sie dziecko nie obudzilo jak zona robila zakupy . To byla dopiero przyjemnosc ...
technics ,to najlepszy sposób usypiania dziecka ,sprawdzone :d
A z testy numer 5 to niema takiej opcji ;D ja mogę chwilowe spalanie cyknąć i zarzekać się że 4l pali ;D.
ROBERTO ,zrób foto licznika km i wyzeruj test spalania i potem znowu foto licznika :) aaa i paragony ze stacji :) żartuję :)
Moim TDSem na baku robie na trasie oczywiście jakies 1150 km :)