witam.mam taki problem lewa lampa xenonowa przestała mi swiecic niewiem czy lampa jest do wymiany albo coś niełocz.prosze o pomoc
Wersja do druku
witam.mam taki problem lewa lampa xenonowa przestała mi swiecic niewiem czy lampa jest do wymiany albo coś niełocz.prosze o pomoc
Może wpadnę i sprawdzę Ci palnik ??Cytat:
Zamieszczone przez benek
to wpadaj czekam
Dzięki :) w pierwszym wolnym terminie wpadam :)
zamień żarniki stronami i sprawdź czy problem się przeniesie. POdobnie z przetwornicami co są na żarówkach a pewnie samemu znajdziesz rozwiązanie
Neuf ma bliżej :)
Mam bliżej ale napisałem do Pana PW ... Coś czuję , że to wielki pan z E65 ...
Zeszło mi powietrze z lewego tylnego koła CO ROBIĆ!!?? Kupić nowe koło,czy wystarczy sama opona? Czy mogę tak jechać,a jak mogę to z jaką prędkością? POMOCY! :507:Cytat:
Zamieszczone przez Neuf
Dajcie chlopakowi szanse....za jakies czas napewno znowu napisz..: witam...mam taki problem....pomocy... :D :D :D :D
na 7 postow 5 tak zaczal :D :D :D
3 razy się ugryzłem w język ;D ale muszę się wylać publicznie ;D
... skoro tata już mu kupił E65 to niech mu pomoże wymienić żarnik xenonu ;D
Ludzie ja na prawdę całe życie byłem przekonany, że aby mieć takie auto to jednak coś w tym garnku trzeba mieć :faint:
:evil: :evil: :evil:Cytat:
Zamieszczone przez coboss
a przetwornica to jest od spodu a Zarnik na lampie
Ja bym wymienił Lampe i pas przedni oraz lewą nerkę. Wtedy zaświeci.Cytat:
Zamieszczone przez benek
A, i 3 zdrowaśki odmów obowiązkowo, wtedy xsenon, a raczek kxsenąn zaświeci:]
A tak na powaznie to... benek, biore na siebie ten problem, naprawa bedzie kosztowna, więc za 6 000zł, wezme od CIebie to nieszczęsne e65
Człowieku napisz konkretnie pełnymi zdaniami czy masz jakiś problem czy chciałeś nam przekazać, że Ci się żarówka przepaliła. Bo albo nie potrafisz się wysłowić konkretnie a masz problem albo po prostu dupę zawracasz i dajesz nam powody do poprawy nastroju przez darcie łacha z Ciebie :PCytat:
Zamieszczone przez benek
jest kilka opcji-Cytat:
Zamieszczone przez sylwek7
bujna wyobraznia, e65 jest na plakacie na scianie z wylaczonymi swiatlami, wiec jak je zaswiecic???
po drugie-wlasciciel ma 2-3 klasy podstawowki-i problem z wyrazaniem pewnymi zdaniami
po trzecie-przewaga bialego proszku zamiast mozgu....
PS
BRAK POLSKICH ZNAKOW W MOICH POSTACH SPOWODOWANY PROBLEMAMI TECHNICZNYMI(CO ROBIC, MAM PROBLEM POMOCY :faint: )
...wyłącz capslooka używaj alta... :hah:Cytat:
Zamieszczone przez JACEKK.
telefon komórkowy przestał działać. Co robić? Kupic nowy? zmienic operatora? czy wymienic baterię?
"Pomuszcie" prosze... :D :D
Dajcie już spokój ;D Może jak się kolega ogarnie to się wysłowi logicznie :d
;D umre ze smiechu
ale jaja... jeden pyta jak obslugiwac lewarek a drugi czy lampe ma wymienic bo nie swieci ;D ;D ;D; ;D :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :what: :what: :what: :what: :what: :what: :what: :what: :what: :what:
a teraz na serio,to wina lewarka zobacz czy nie jest czasem zbytnio przymocowany!!
7ka umarł ze śmiechu! Co robić? oblać zimna wodą, kupic piwo, zmienic baterie, kupić nowego 7kę? :)Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
troche przesadzacie. 8/ moze teraz troche powazniej. moj samochod przestal jechac wczesniej zapalila sie pomaranczowa lampka z lewej strony zegarow potem byl jakis sygnal i komputer pokazal 50km jechalem 100 (ale to jeszcze nic) na koniec samochod stracil moc i dusil sie potem zgasl i nie moge go odpalic. co to moze byc? ;)
To może być zły sen !!! Ja bym się nie przejmował :)Cytat:
Zamieszczone przez hrabia81
przypomina mi sie akcja z Kasi i Tomka jak pojechali do mechanika bo cos im dzwoni w samochodzie po dluzszej rozmowie okazalo sie ze to bryloczyk od kluczy.
widocznie miales jedna opone zimowa a reszta letnia.Cytat:
istnieje takze prawdopodobienstwo ze byla to wina slabego wosku na lakierze
lub zbyt czesto skrecasz kierownica
Może już pora przenieść temat do działu humor ??
Neuf- chyba najwyzszy czas;)
ratunku! Zatrzanałem sie w aucie!!
Dzis rano zszedłem do samochodu, otworzyłem kluczykiem drzwi i wszedłem do srodka. Najgorsze ze klucze zostały w drzwiach na zewnątrz! Co robić???
Wzywac pomoc drogową?
wybić szybę?
odjechać kawałek?
Czy to znaczy ze jestem w ciązy?
Co robic?
POmózcie!!!!
Sprawdź czy jesteś w w swoim Aucie oraz czy były dni płodne jak wsiadałeś ! :hah:
To może być za mocny towar!Cytat:
Musisz koniecznie zmienic dealera - TO CIĘ ZABIJA!
Panowie mam problem :583: Auto mi nawaliło na trasie i musiałem zastosować Trójkąt ostrzegawczy i tu pojawił się problem ! Po usilnym poszukiwaniu znalazłem go w bagażniku, ale obojętnie jak bym go nie próbował rozłożyć to zawsze wychodzi mi "Kwadrat" ?????? :what:
to i tak jesteś dobry, mi zawsze koło i to czarne... ;DCytat:
Zamieszczone przez ArekLand
pomijajac samochod. zawsze kiedy otwieram lodowke swieci sie tam swiatlo (pewnie dlatego sa takie rachunki z elektrowni) jak to mozna wylaczyc? po co mi swiatlo w lodowce jak jest zamknieta? :hihi:
Teraz wiadomo dlaczego ludzie tak często wymieniają baki w e38 ;DCytat:
bez jaj wy sie naprawde wkrecacie w brak paliwa. ok to idziemy dalej. wiktor powiedz gdzie moge kupic pelny zbiornik bo jak trzeba to trudno wymienie tylko ze wszedzie sprzedaja puste. nawet w serwisie a co mi z pustego zbiornika jak dalej nie bede mogl jezdzic. czy jest jakas tansza metoda zeby moja siedem znowu mogla jezdzic?
No widzisz a ludzie z forum kupuja baki bo mysla ze im pomoze a tu zonk jak sie okazuje ze nowy bak tez jest pusty, trzeba zmienic auto :D
A co do pełnego baku to może otworzę sklep i będę takimi handlował, myślę że 5000 zł za sztukę to uczciwa cena :what:
Skupuję wszystkie auta z popsutymi zbiornikami paliwa - cena do ustalenia :PCytat:
Zamieszczone przez Wiktor
to ja tez otwieram biznes... skupuje e38 z zepsutymi lewarkami.
Przy okazji otwieram fundację dla wszystkich którzy są za uwolnieniem krasnali ogrodowych
pierwszeństwo w zapisach mają własciciele e65 z zepsutymi lampami!
za e38 i e65 z w/w usterkami daje od ręki 6000 - uwazam ze to fair!
Ale żeście się nakręcili :faint: Ciekawe kiedy się Wam pomysły skończą ;D
A ja bym chętnie zobaczył takiego wolnego krasnala z zepsutym lewarkiem,który skupując puste baki popsuł sobie lampę ;)
przez "kwadratowy" trójkąt , robiąc palnikiem Xenon:DCytat:
Zamieszczone przez gierobiala
proponuje przeniesc temat do e38. nowy pelny zbiornik zakupiony troche mnie to kosztowalo ale bylo warto ;) tylko ze znowu mam problem :( wyjezdzajac od mechanika zauwazylem ze prawe lusterko opuszcza sie ja wrzucam R wraca jak wrzuce D. co to moze byc? problem z elektryka? czy moze mechanik cos popieprzyl?