Czy bedzie organizowany jakis spocik w 28 lub 29 sierpnia Warszawie albo okolicach? Pytam ponieważ bedę na wypadzie w Warszawie w tym czasie , jak by mi się udało podjechałabym poznać wasze dzióbki :P
Wersja do druku
Czy bedzie organizowany jakis spocik w 28 lub 29 sierpnia Warszawie albo okolicach? Pytam ponieważ bedę na wypadzie w Warszawie w tym czasie , jak by mi się udało podjechałabym poznać wasze dzióbki :P
Ja bym reflektował na taki spocik.
Jeżeli nie wyjadę za miedzę do tego czasu,to ja się piszę na 28.08 pozdrawiam :581:
1.Ramzes...
2.
1.Ramzes
2.YBSA
3.
Będę dokładniej w Wołominie, podajcie godzine i miejsce ;)
1.Ramzes
2.YBSA
3.dorka i znajomi ;)
A co byście powiedzieli na okolice Mszczonowa,jest tam fajna droga serwisowa równoległa do drogi Nr50,jest ona bardzo mało uczęszczana,lub Centrum Janki pozdrawiam.
1.Ramzes
2.YBSA
3.dorka i znajomi
4.
Też bym podjechał do Warszawki , Mozna by polecieć ze Śląska kolumną fajnie by było. Mogę dołączyć w Częstochowie , Wypadało by jeszcze określić dokładny czas i miejsce spotkania .
I tak to Wy podajcie miejsce i godzine tylko nie za wczesną bo ja bedę w gościach :D Mówimy oczywiście o sobocie :D Jechac bedziemy z Wołomina więc nie wiem czy to daleko czy blisko ;)
1.Ramzes
2.YBSA
3.dorka i znajomi
4.
No to sądzę że jako pierwsze miejsce obstawiał bym Janki,a drugie okolice Mszczonowa,a co do godz to podaj Dorka od której już będziesz dostępna to coś spłodzimy :595:
1.Ramzes
2.YBSA
3.dorka i znajomi
4.
A więcej chętnych nie ma?
1.Ramzes
2.YBSA
3.dorka i znajomi
4. Brabus
29 w milanowku jest lady pank jakby co :PP
1.Ramzes
2.YBSA
3.dorka i znajomi
4. Brabus
5. tomashbo na 90%
Lady Pank i przede wszystkim Maleńczuk, ale do tego cały wielki wiejski festyn ;)
Janki owszem ale godzina na dzień dzisiejszy około 18.00 niestety ,chyba ,że coś się z godziną zmieni .Cytat:
Zamieszczone przez Ramzes
1.Ramzes
2.YBSA
3.dorka i znajomi
4. Brabus
5. tomashbo na 90%
Mi odpowiada będzie już w miarę spoko na centrum i te tłumy odiadą w nieznaną ;)))
1.Ramzes
2.YBSA
3.dorka i znajomi
4. Brabus
5. tomashbo na 90%
6.
A może będzie ktoś przy okazji z kompem i był by chętny i tak miły na zakodowanie mi panela od klimy,bo była zmiana na nowszy i nie robota tak jak powinien :sad: pozdrawiam.
mi tez odpowiada jak najbardziej ;)
1.Ramzes
2.YBSA
3.dorka i znajomi
4. Brabus
5. tomashbo na 90%
6.
co do kompa tez bym sie pisal, na ten sam problem co i Ramzes ;)
Niestety nie posiadam takiego sprzętu, . Miejsce Janki godz 18.oo i jeszczew którym miejscu bedziecie ;)
1.Ramzes
2.YBSA
3.dorka i znajomi
4. Brabus
5. tomashbo na 90%
6.
Widzimy się 28 czy 29 sierpnia?
28, tj sobota o 18 w jankach, najlepiej przy parkingu na stacji.
Sorki ale ja odpadam,jutro śmigam do Anglii,szkoda że nie uda mi się wpaść bo zapowiada się jak zwykle super,jeżeli ktoś potrzebuje coś nadać na wyspę to służę transportem,Dover lub Rugby gorąco pozdrawiam i do zobaczyska w innym terminie pozdro dla przyjezdnych ;))))))
1.YBSA
2.dorka i znajomi
3. Brabus
4. tomashbo na 90%
5.
Stary nie wymiękaj :] Anglia nie wyspa, nie odpłynie :D
No nie odpłynie,ala robota tak ;D ,YBSA bywam też często w Ciechanowie na działce w okolicach zamku,może w tedy zrobimy małego spota :] pozdrawiam.
Chłopaki który mógłby mi na PWpodac swój nr tel. Obiecuje nie będzie wykorzystany w niecnych zamiarach :hah: :hah: :hah:
Mam nadzieje ,że jest tam jedna stacja :DCytat:
Zamieszczone przez BRABUS
1.YBSA
2.dorka i znajomi
3. Brabus
4. tomashbo na 90%
5.
Ano zapraszam, zapraszam. Na grzybki jeszcze za wcześnie ale na Ciechana za pewne się skusisz...
Dorka check PW ;)
Mój jest nad zdjątkiem :D
Browarek zawsze mile widziany :564:
chłopaki dzięki za namiary :D Mam nadzieję,że nie będzie jutro padać :( Ramzes do zobaczyska innym razem . ;)
stacja chyba jedna, od strony reala, 123 sie zwie chyba i tam obok niej jest parking, zreszta, kto bedzie pierwszy to niech sie ustawi na wjezdzie gdzies zeby bylo widac :D
Dorka pozdrowienia z deszczowej Belgii ;)
przepraszam za moja nieobecnosc, niestety sytuacja losowa uniemozliwila mi przyjazd...
Nic nie mówicie w tym temacie. Dorka przejechała szmat drogi, ja 130km plus 2h stania w korku przed Serockiem. I co? G***NO! Nikogo nie było. Pogadaliśmy z Dorką, ja zawróciłem Ona pewnie też....
no to ładnie :/// szkoda słów,przykre jest to bardzo że była taka kiepska frekfencja,Warszwa dała pokaz co potrafi zaoferować przyjezdnym,ybsa a czy udało się zrobić małe foto pozdrawiam :)
No przepraszam Cie bardzo hah ja tam bylem i jak najbardziej sie spotkalem z Dorką :)Cytat:
Zamieszczone przez YBSA
Ybsa dzieki za rozmowe :D . Zgadza się Leon740i uratował honor Warszawki :D . Jednak zanim sie spotkaliśmy na wyznaczonym miejscu śledziłam Leona krok za krokiem a właściwie koło za kołem . Szkoda że betka nie była czarna z szybami ciemnymi :hah: Poczuł by sie Leon nie pewnie, może :hah: Doszliśmy do wniosku że mogliśmy spotkać się całkiem w innym miejscu bo oboje mielśmy kawałek drogi ;) Zdjęć nie ma ale za przykładem PrzemoS podaje zdjęcia w takie samej proporcji . Furka piękna , Leon wyższy i szerszy w stosunku do mojej postury :hah: Ja mała drobna , znajomy wyższy i szerszy :hah: I ja dziękuje Leon za spocika :D Miło było poznać :D Ramzes dziekuje za pozdrowienia :D :D
Nie tam żebym sie tłumaczył, ale trochę przesadzasz. Jeśli chcesz wyslę Ci kwiaty na otarcie łez :evil:Cytat:
Z mojej strony powiem że byłem na planowanym od miesiąca weekendowym spotkaniu w zacnym gronie i nie mogłem odmówić.
Ramzes - to co napisałes to żałosne ;(
Pozdrowienia dla wytrwałych :papa:
kwiaty podaruj bliskiej ci osobie,szkoda tylko że wyszło jak wyszło i to jest smutne bo niektuży zrobili sporo km na tego spota pozdrawiam.Cytat:
Zamieszczone przez sylwek7
Ramzes ale nie rozumie Twoich sugestii, do kogo masz pretensje???,w życiu różnie bywa, na pewno jest przykro osobą przybyłym na spot ale nikogo do niczego przymusić nie można,jest to umowa między ludzmi.... :)Cytat:
sorki ale to nie ja zaczolem z tymi ;) kwiatami,i nie mam do nikogo pretęsji,a wyszło jak wyszło może następnym razem wyjdzie lepiej :)
Cytat:
Czy którykolwiek user z Wawy zapisany na spota z Wawy nie dojechał?? Bo jeśli ktokolwiek się nie zachował to Żyrardów i Milanówek... ;)Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zamieszczone przez BRABUS
Raczej honor Ząbek.... ;)Cytat:
Zamieszczone przez dorka
Ubolewać raczej należy nad faktem, że nie ma choćby namiastki fotorelacji....
oj właśnie zacząłeś.
sam napisałes Warszawa pokazała....
Przecież byli niemal wszyscy co się wpisali na listę więc w do kogo pretensja?
Nie wpisałem się, nie byłem a głos zabrałem, ponieważ łamie to mój wewnętrzny porządek..
pass :612:
ale ogólnier Warszawka :PCytat:
Zamieszczone przez sylwekk
Sa powyżej opisowe :DCytat:
Zamieszczone przez sylwekk
I tak trzymać :DCytat:
A na koniec proszę o uśmiech :D