co sądzicie o tej sztuce?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12244625
Wersja do druku
co sądzicie o tej sztuce?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12244625
Dość słabo wyposażona. Ale wygląda na dość zadbaną.
Nom słabe wyposażenie ale wygląda ok całkiem miła ^^
Long dotknięty złą ręką ...
nakładki + ta blenda na szybie ;(
Ładne koła, dość czysty - ale pamiętaj, że zdjęcia kłamią :]
... o kolejnej full opcji nie ma co pisać
czemu blenda zła całkiem niezle wygląda z nią
szkoda tylko ze środek nie jest czarny
a co z ceną, co sadzicie to odpowiednia jak na ten rok?
Blenda out :razz:
Środek jak najbardziej do tego koloru auta pasuje.Jak bym była na kupie E38 to bym się nią zainteresował.To co potrzebne do codziennego użytku ma ;)
Cena..hmm,każdy towar ma swojego klienta :) Jak ktoś dał za kondona E38 12-15t zl to ta cena go zabije.Ja uważam że jeżeli stan jest na prawdę ok to i cena jest niewygórowana.
Silnik+kolor+Fl :hihi:
Jedyny minus to właśnie ta blenda i pocięty tylny zderzak :razz: Po co ktoś tak spiep**** takie auto.Do całego smaczku brakuje shadow line :hihi:
Takie jest moje zdanie.
Pozdr
No dla mnie blenda i wydech ze zderzakiem do likwidacji. Takie tjuningi to sobie w golfie można urządzać... A co do reszty, to faktycznie wygląda ładnie, ale jak już wspomniano (i sam wielokrotnie się osobiście przekonałem), często zdjęcia a stan w realu to dwa skrajne bieguny. Wyposażenie nie powala niczym szczególnym jak na model po lifcie, ale tragedii też nie ma. Tak jak napisał Dzuda- to co na prawdę potrzebne- jest na pokładzie. No ewentualnie fotele mogły by być łamane. Tak poza tym to skóra, xenon, PDC, grzanie, navi, fikołki w prądzie, roletki- na co dzień więcej przeważnie nie potrzeba. Mogła by mieć licht i holz- paket, kanapę w prądzie, czy aktivsitze, ale da się bez tego żyć. Aczkolwiek jak na ten rok i wyposażenie to wydaj mi się ciut dużo prawie 38tyś. No chyba że jest w mega idealnym stanie... Kolor skóry: degustibus...., no każdy lubi co innego. Kiedyś nie znosiłem szarej skóry, teraz też bym się nie zdecydował, ale już mnie tak nie razi. Zawsze mogła by być zielona albo granatowa.... 8/
Przychylam się do tego. troche "zburaczała"Cytat:
Zamieszczone przez sennapowieka
Ale wszystko da się naprawić, ogólnie ładna sztuka.
No zaraz zaraz, a przednia maska bez znaczka, tylna klapa też bez znaczka. Czy to nie oznacza, że na samochodzie zawitała szpachla w najgorszym tuningowym wydaniu?
Żeby powymieniać zwieśniaczone elementy, zaczyna się robić bardzo drogo.
Może wystarczy puknąć młotkiem i szpachla sama odejdzie, a na ich miejsce wstawić znaczki :x