Witam
Mam problem u siebie w e38 740 z fotelem kierowcy i regulacją kierownicy elektryka wysiadła bezpiecznik w komorze silnika nr 15 ok co jeszcze mogę sprawdzić albo co moze być przyczyną
Wersja do druku
Witam
Mam problem u siebie w e38 740 z fotelem kierowcy i regulacją kierownicy elektryka wysiadła bezpiecznik w komorze silnika nr 15 ok co jeszcze mogę sprawdzić albo co moze być przyczyną
Widzę, że ostrzeżenie już dostałeś. Zatem proszę o spełnienie pkt 5 regulaminu. To nie kosztuje.
WITAM
Co mam jeszcze zrobic aby zostały odblokowane tematy
co do Twojego pytania przeszukaj forum bylo o tym wiele razy .............
Do momentu kiedy nie spełniłeś regulaminu Twoje tematu zostały zablokowane,ale teraz już nie są, bo jak by były dalej zablokowane to nie mógłbyś zrobić tu swojego wpisu. ;)
Zapewne masz uszkodzony moduł od sterowania, który jest zamontowany w fotelu kierowcy.
Pozdrawiam
możesz kolego mi podpowiedzieć jak wymontować ten moduł jezeli fotel nie chodzi
no to wkońcu sobie poradziłem, uszkodzona okazała sie jedna z wtyczek.
Mod.Proszę edytować posty!!!
Witam,
Mam problem ze sterowaniem fotelem kierowcy. Bezpiecznik 15 ok, w fotelu działa pompowanie, nie działa za to żadna regulacja (umarła nagle, po przesunięciu fotela maksymalnie do przodu). Prąd w fotelu jest, bo się pompuje, co zatem zrobić z tym nieszczęsnym suwaniem? Nawet go nie mogę wykręcić, bo zasłonięte są dwie przednie śruby. O jakim module sterowania jest mowa w tym wątku? O tym, który ma w sobie przyciski sterowania, znajdującym się tuż za plastikową osłoną fotela?
Proszę o podpowiedzi :-)
za tym boczkiem sa wtyczki podlaczone do panela z przyciskami, wszystkie sa zintegrowane na jednaj plytce. Przynajmniej po lifcie tak jest. Oprocz tego jest jeszcze modul komfortu, od przodu fotela sa 2 czerne "skrzyneczki" w jednej jest wtyczka od calej wiazki zamaskowana a ta druga szeroka do ktorej ida dwie male wiazki przewodow to modul komfortu. Zacznij dlubanie od odkrecenia boczku fotela i sprawdzenia czy przyciski sa podlaczone. Prawdopodobnie wysunela sie wtyczka z panela dlatego wszystko umarlo.
Dzięki :) W weekend może uda się pogrzebać tam, o postępach na pewno napiszę. Pozdrawiam.