-
Problem z Drzwiami
Witam.
Mam problemik, skończyły mi się baterie w pilocie i nie mogę otworzyć drzwi z pilota a wkładka zamka w drzwiach kierowcy odmówiła posłuszeństwa. Jedynie co mogę otworzyć to bagażnik. Macie jakiś plan aby otworzyć którekolwiek drzwi (bez inwazyjnie)???
Nie krzyczymy w tytule, wszyscy dobrze widzimy ;D / Greg38
-
Ja jak przekręcam w prawo ale o 90 stopni kluczyk we wkładce od bagażnika to cały centralny mi się otwiera włącznie z drzwiami ...
-
Masz rękaw na narty? Jak tak to ładuj sie przez niego do środka :D
A co się dzieje z wkładką w drzwiach? Nie chce się przekręcić czy nie odblokowuje zamka?
-
Damias ... Workiem na narty mi się raz udało przedostać do środka ... Nikt inny nie wykona takiej akrobacji , na maxa to można tamtędy jakieś dziecko wrzucać :)
-
Neuf czyli opcje sa dwie,albo wyslac po Ciebie helikopter,albo zrobic sobie dziecko :)
-
Neuf=MacGyver :hah: :hah: :hah:
-
...a Turbo Dymomen nie da rady ? Spróbuj mocno przekręcić jak kolega Neuf radzi zamek w bagażniku lub ta sama operacja, ale w drzwiach Lewych lub Prawych ! Z 3 możliwości któryś zamek się podda !
-
Arekland ... Dam ci flaszkę jak w jakiejś E38 znajdziesz zamek do kluczyka w drzwiach pasażera ...
-
Faktycznie E38 nie ma, ale inne moje auta (Merc,VWx2) mają wiec się zagalopowałem ! Jak mi głupio !
-
Jeśli dajesz flaszkę to się zastanowie czy nie zrobić jakiejś prowizorki, choćby jak u Jasia Fasoli :P