-
750li ???
Witam Was, mam pytanie miał ktoś okazję oglądać te auto?
Ja ostatnio ją oglądałem w Tarnowskich Górach ale coś mi się nie tak wydaje. Koleś jest tak strasznie miły, wie wszystko a zarazem nic. Jak powiedziałem że jadę oglądać jeszcze jedną 750i z Tarnowskich to zaraz wie kto ją sprzedaje i nie ma po co bo jest podobno po zalaniui w USA i kolesiowi ktoś ją po sprzedaży zwrócił !!
Auto na zdjęciach i na żywo się fajnie prezentuje, ale do czasu przyjrzenia się. Farba odchodzi i listwy odstają, chrom z tyłu na listwie odpadł w jednym miejscu? Mi się auto osobiście jakieś trefne wydaje...
Jak powiedziałem na ASO to koleś zapytał co to jest, a on ma znajomych którzy znają się na tym i zrobić mogą przegląd.
Mam na telefonie fotki jak coś mogę wrzucić jeśli chcieć będziecie :)
Aha podaję VIN: Jakby ktoś to rozkodował
WBAHN83536DT26934
-
wrzuć zdjęcia bo tak to nic nikt nie powie
a co z twoją 650??? bo zdajesie podjołeś decyzje że to własnie takie auto kupisz?
-
walona w tył była i jakaś kierownica dziwna w dotyku jest, chociaż poczekaj.......
czekaj....
Sory, właśnie fusy mi powiedziały, że będzie czujnik wałka do wymiany a szklana kula, że ładnie się na zdjęciach prezentuje.
ps. Nie ten dział :)
-
Tak miałem brać te 650 ale na razie nie jest do sprzedanie :(( A do wakacji nie chce mi się czekać... Także rozglądam się za innymi. Jest jedna w Chorzowie ale 730d. A tak to już wszystkie dalej
-
Mnie sie odechciewa sprzedawać auto, kupujący jak widać i w tym wątku są coraz mniej poważni. Nie dalej jak w zeszłym tygodniu miałem "klienta" na swoją, który to niby najpierw miał się zjawić z pieniążkami lub zaliczką, potem zaliczke dwukrotnie wysyłał, aż w końcu zniknął z powierzchni ziemi. Ręce opadają.
kolonkos --> Kup sobie fiata 126p, na pewno znajdziesz w świetnym stanie. Sprawdź u kolegow, może ktoryś ma na sprzedaż.
-
Zodiac to że zasięgam opinii na temat danego auta to źle. Ta a sprzedawcy zawsze sprzedają nie walone, z oryginalnym przebiegiem!! Ten kit to zawsze mówicie.
Sam sobie kup Fiata, może dla Ciebie jest to szczyt marzeń!!
-
Panowie- luzik :roll:
blokuję