-
Batony BEZ-weglowodanowe
Witam
Poszukaje aby nabyc droga kupna :D batony ciastka ktore NIEPOSIADAJA w skladzie WEGLOWODANOW.
Czyli takie gdzie ewentualnie pisze LOW CARB lub Carbohydrates FREE...
Wiem ze sa na Ebayu i tam wlasnie troche zamowilem ale pewnie z 10 dni trzeba bedzie czekac a ja pilnie potrzebuje.za wszelkie info bede wdzieczny.Sklepy dla sportowcow we Wroclawiu przeszukalem i nie ma nigdzie.
Pozdrawiam.
-
w każdym sklepie z odżywkami sa batoniki Low Carb - 6-7 zł
-
No wlasnie nie moge znalezc we Wrocławiu
-
-
Wielkie dzieki za linki
Olimp podaje sklad swoich batonow LOW CARB :D
# Wartość odżywcza na porcję (80 g)
# Wartość energetyczna 1044 kJ / 249 kcal
# Białko 26 g
# Węglowodany 21,2 g
# w tym cukry 3,7 g
Takze tych weglowodanow jest dosyc duco :D :D
-
-
Trochę źle zatytułowałeś temat :) "Batony węglowodanowe" to takie które mają dużo węglowodanów a Ty szukasz takich które mają ich mało :) Czy szukasz w takim razie batonów białkowych? Czego oczekujesz od tych batonów? Jaki skład Cię interesuje oprócz małej zawartości węgli? :)
-
interesuja mnie batony z jak nakmniejsza zawartoscia weglowodanow i cukrow,bialko moze byc nawet duzo :)
-
Powiem Ci tak. Batonów bez węgli z samym białkiem nie ma :)
Batony węglowodanowe mają dużo węglowodanów i mało białka.
Batony białkowe mają mniej więcej pół na pół wegli i białka, ale jednak więcej jest w nich węgli :/
Dlaczego potrzebujesz akurat batonów? Jak chcesz coś co mam mało węgli a dużo białka to kup sobie odżywkę białkową :D Wtedy będziesz miał zero węglowodanów, zero cukrów i samo białko ;) Jednak generalnie wszystko zależy od tego do czego Ci to potrzebne. Bez takiej informacji ciężko jest coś wybrać :)