Jak wyjąć klimatronik , gdyż jak włączam podgrzewanie tylnej szyby radio słabo odbiera :? jak wyłączę podgrzewanie wszystko wraca do od normy ,plus mrugające zielone diody od nawiewów??
Wersja do druku
Jak wyjąć klimatronik , gdyż jak włączam podgrzewanie tylnej szyby radio słabo odbiera :? jak wyłączę podgrzewanie wszystko wraca do od normy ,plus mrugające zielone diody od nawiewów??
dzieki
Myślisz że to wina panela?Cytat:
Zamieszczone przez konrad1654
Miałem tak raz jak umyłem auto na lekkim mrozie, jak wyschło po jakimś czasie to sie uspokoiło i niby jest ok, ale trochę mnie to męczy co to mogło być. Jak dojdziesz co to było to napisz, może u mnie to była pierwsza oznaka twojego problemu ;(
Czasem jest ok , ale zauważyłem ze jak jest większy mróz to rożne rzeczy sie dzieją z elektronika klimy. Będę z tym walczył o wynikach napisze….
Miałem taki sam przypadek w e32 tam był problem ze starością tylnej szyby bo w niej jest antena i wzmacniacz dostawał zbyt mało prądu podczas pracy ogrzewania tylnej szybyszyby. Sniedz w przewodach itp. Jednym słowem SKS. (starość kur....a starosc). Pomogło zainstalowanie innej anteny. Ale broń boże nie zakładać anteny na zewnątrz wygląda to paskudnie.