-
Zimówki do mojej e65
Koledzy luknijcie na to
http://moto.allegro.pl/item870302726...bmw_7_e65.html
Będzie to pasowało do mojej bumy ??
Nie pytam czy ładne tylko czy bedą pasowac bo ładne to one nie są.
Odchodząc od tej aukcji - jak by ktoś miał cynk o jakimś tanim komplecie opon z felgami to proszę o linka lub info na pw może się skuszę w końcu :D
-
Tak , pasują. To są oryginały z E65. Pytanie czy ta cena jest za sztukę czy za kpl 4 kół? Bo jakoś za tanio ale w ogłoszeniu nie pisze , że cena za jedna sztukę.
Warto klepnąć kup teraz ;)
Aha to co widzisz to kołpak ;) felga jest aluminiowa czarna :)
-
Pisze że cena za sztukę ale to i tak tanio. Szkoda że opony tylko na sezon czyli pewnie lipa po całości.
-
Faktycznie cena za sztukę. Ale i tak warto brać ;)
-
czy ja wiem?
Felgi z kołpakami a i opony słabe bo na jeden sezon :/
Mozna cos lepszego wyłapać :)
-
Jak to kołpak? To to nie są lite alu? :o
-
To są lite alu (czarne jak napisał EVAN) ale z założonym kołpakiem. Przyjrzyj sie dokładnie ;)
-
Nie skumałem z początku jeśli to faktycznie kołpak na feldze to lipa - myślałem że to felga aluminiowa przynajmniej tak wynika z opisu aukcji
-
Też się zdziwiłem ale rzeczywiście, ciekawe jak wyglądają bez kołpaka. W tej cenie poszukałbym czegoś innego oczywiście jeżeli Ci się strasznie nie śpieszy.
-
Wcale nie miałem zamiaru kupowac w tym sezonie :D ale tak sobie klikałem po allegro i wydała mi się ta cena bardzo atrakcyjna. Po dzisiejszej trasie warszawa płock warszawa jakoś tak mnie tknęło i się delikatnie napaliłem :hah: