Jak w temacie, chciałem kupić autko lecz jest urwana linka od maski i nie da rady jej otworzyć. Ma ktoś jakieś pomysły?
A i tak przy okazji co może lekko popiskiwać w silniku?
Wersja do druku
Jak w temacie, chciałem kupić autko lecz jest urwana linka od maski i nie da rady jej otworzyć. Ma ktoś jakieś pomysły?
A i tak przy okazji co może lekko popiskiwać w silniku?
Kolego zapraszam do działu "Przedstaw sie " w ten sposób wypełnisz regulamin pkt.5. ;)
Ten temat wielokrotnie był poruszany, wystarczy trochę wysiłku i poszukać, a nie zakładać kolejnego wątku o tym samym temacie. :cool:
Szukałem, przeleciałem sporo stron na wyszukiwarce i nie mogłem znaleść. Może źle wpisywałem w szukajce.
Znalazłem tylko jakiś znamionowy temat ale nic interesującego i wszystkie podpowiedzi szły na pw ;/
Kolego spelnij pkt.5 regulaminu!!!!!!
bo nikt Tobie nie odpowie.........
witaj.Cytat:
Zamieszczone przez faraon20
Powodów popiskiwania moze byc multum, chcoiazby głupia rolka dociskowa. Nie wyczujesz co to moze byc.
Osobiscie odradzam kupno auta, w którym "nie otwiera sie maska" pod macha mozesz znależć prawdziwy smietnik.
jest opcja otwarcia maski w inny sposob niz uzywajac linki, ale nikt Ci tego sposobu nie poda z wiadomych przyczyn.
No właśnie próbuję się dowiedzieć jak otworzyć żeby zobaczyć co jest pod maską.
Przecież nie jestem złodziejem, głupi temat bo nic się dowiedzieć nie można, a auto stoi w niemczech, ciężko się dogadać i jeszcze ta maska. Auto ogólnie jest ok, jak pod maską zlokalizuję miejsce w którym piszczy i będzie to błachostka to na pewno to autko kupię i w końcu stanę się posiadaczem 7er ;]
Tylko proszę o skromną pomoc, jeżeli nie na forum ogólnym to na pw.
Czytałem o wyjęciu nerek i pokombinowaniu z zamkami, tak samo o docisnięciu tudzież lekkim podważeniu maski i pociąganiu linki.
jak mi w e39 strzeliła linka to nie obeszło sie bez wyciągania nerki :(
Popieram przedmówcę,nera do wyjęcia , :(