-
KRAKÓW - SPOT TECHNICZNY (14.12.2009) [nowe zdjęcia]
-
Ja mam tylko 2 zdjęcia godne wrzucenia na forum ;)
Projekt dorobienia dodatkowych wlotów w 740d
http://bayimg.com/image/haibpaack.jpg
Oczywiście nie udało się bo właściciel zamontował jakieś 4 kółka (to niby jakiś rozjechany znaczek audi czy co?) :P ;)
http://bayimg.com/image/iaibkaack.jpg
-
Chcialem oficjalnie zaznaczyc, ze ze wzgledu na zagubienie mojego stroju roboczego musialem paradowac w stroju Wiktora o 2 rozmiary mniejszym i z tego powodu wyszedlem tak niefotogenicznie :hah: :hah: :hah: :hah:
Cytat:
Zamieszczone przez Wiktor
Projekt dorobienia dodatkowych wlotów w 740d
Mowilem ze tak ladniej wyglada, lans bans i przy okazji dobry dolot, moze jakies stozki i neony; ale nie :razz: I znowu wyszlo jak kazde e38, a moglo byc tak pieknie ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez Wiktor
Oczywiście nie udało się bo właściciel zamontował jakieś 4 kółka (to niby jakiś rozjechany znaczek audi czy co?)
Mnie sie wydaje że bez mojej pomocy to do domu musiałby jechac bez świateł albo co gorsza do rana siedziec przy tym :D
-
Cytat:
Zamieszczone przez wnukus
Chcialem oficjalnie zaznaczyc, ze ze wzgledu na zagubienie mojego stroju roboczego musialem paradowac w stroju Wiktora o 2 rozmiary mniejszym i z tego powodu wyszedlem tak niefotogenicznie
Dobrze że mnie nie ma na żadnym zdjęciu :P
-
Cytat:
Zamieszczone przez benia
Dobrze że mnie nie ma na żadnym zdjęciu
A może i szkoda :P Widze że KLinika jest i w Krakowie :what: Gratki dla wszystkich :D
-
po 1 ta biala e38 mnie rozwala-jest przepiekna,jeszcze raz gratki za decyzje,trafna decyzje
po 2 widze ze Roberto ma juz ringi,ale chyba jakos dziwnie swieca i sa krzywo??
a moze mi sie wydaje ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
ale chyba jakos dziwnie swieca i sa krzywo??
a moze mi sie wydaje
Swieca pieknie i sa prosto, tej wersji sie trzymajmy bo nie chce ich widziec rozbierajacych te lampy po raz drugi :hah: :hah:
-
Cytat:
Zamieszczone przez wnukus
Swieca pieknie i sa prosto, tej wersji sie trzymajmy bo nie chce ich widziec rozbierajacych te lampy po raz drugi
I obyś miał racje (chyba zaraz pójde sprawdzić, bo jeszcze nie miałam czasu).. jak nie będzie tak jak powinno z moimi ringusiami, to macie przewalone :P
-
A ja się dziwie że Wiktora do pracy nie mogę dobudzić :evil: to żeście dali popalić ;D
ale oczywiście jak pojechał zmienić na zimówki to.. przypadkiem się nie udało :x