-
Full opcja, idividual ;)
A oto BMW E39(wiem ,wiem nie na temat, ale uznałem, że jest to godne uwagi): http://www.allegro.pl/item806781505_...ndywidual.html,
które ma full opcję, łącznie z korbami z tyłu :) Zastanawiam się czy lakiernik na zamówienie zamawiał kolor :)
Pozdrawiam
-
-
-
No jak to jest Indyvidual to przebieg też musi być prawdziwy :) hah ludzie mają fantazje ;D
-
:053: :053: :053: A to się uśmiałem. Mają ci handlarze fantazje. Rządowa wersja to przypadkiem nie jest? Powinien napisać że jest bardzo dobrze wyposażone w porównaniu do opla czy jakiegoś golfa (nie obrażając tu tych pojazdów). I powiedzmy że mu uwierzę że na zamówienie. Wyglądało to tak że przychodzi Hans do salonu i mówi: "zamawiam tego z wystawy" :hihi:
-
A może to jednak jest individual.... Bo tak sobie myślę, że seryjnie E39 w podstawowej wersji miało lepsze wyposażenie niż to z aukcji. Więc żeby kupić taką bieda ediotion to trzeba było specjalnie sobie zamówić
-
ABS, Alufelgi, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Immobilizer, Klimatyzacja, Kontrola trakcji, Lakier metallic, Parktronic, Poduszka powietrzna, Szyberdach, Tempomat, Wspomaganie kierownicy dla kogos kto jezdzil polonezem to jest full opcja. smieszne ale prawdziwe
-
No pdc to tam tak średnio było... Dobra, nie ważne. I tak już link nie działa. Ehh co ci ludzie mają w głowach