Mam takie pytanie dotyczące zawieszenia. Czy jest jakaś różnica miedzy angielska a europejska wersja? P.S. Postanowiłem naprawić swoje e38 dlatego pytam bo chcialbym kupic dawce anglika.
Wersja do druku
Mam takie pytanie dotyczące zawieszenia. Czy jest jakaś różnica miedzy angielska a europejska wersja? P.S. Postanowiłem naprawić swoje e38 dlatego pytam bo chcialbym kupic dawce anglika.
A co konkretnie z tego zawiasu cię interesuje ?? bo tak troszkę szkoda czasu na wertowanie angoli porównywanie kawałka po kawałku ....
W samym zawieszeniu to chyba nie ma różnic. To co u nas w zawieszeniu jest lewe i prawe to tam pewnie też :) Generalnie np prawy wahacz w europejczyku będzie taki sam jak w angolu :) Nawet wydaje mi się że miejsce do zamocowania pozycjonera xenona na wachaczu jest przygotowane na wahaczach po obu stronach. Ale to by trzeba sprawdzić :) Chyba że w angolu pozycjonery są po tej samej stronie co w europejczyku to nie ma tematu :)
Potrzebuje cale zawieszenie przednie i dużo elementów z blacharki( cały przód, obydwa progi, błotniki i prawe drzwi) dlatego korzystniej mi wyjdzie kupić cale auto. Będę miał wszystko co potrzeba i zostanie mi jeszcze reszta na części ( dla siebie). Dzięki za odpowiedzi.
Niektórzy tak robią :) a ja często ich odwiedzam po duperele, więc jak sobie taką sprawisz to daj znać na forum pewnie też trochę zarobisz na pierdołach
Skoro potrzebujesz blacharke i progi to auto po mega strzale :( - z angolcow nie pasuje kolyska, czyli stelarz do ktorego przykrecone sa wszystkie wahacze itp... a jak chcesz tak naprawic E38 diesla to czeka cie sporo dodatkowych wydatkow bo nie ma diesli z kierownica z prawej :cool:Cytat:
Zamieszczone przez Piterski
Miloby bylo jakbys napisal jakie masz BMW...
p.s: nie prosciej kupic od razu ladne zadbane auto?
Moje auto to 740i czyli benzyna rocznik 1998 przed liftemCytat:
Zamieszczone przez BOSS