-
[E65] czarna bestia
Witam wszystkich! Od niedawna jestem posiadaczem pięknej bawarki 730d sport z listopada 2003. Jest to wersja angielska (niestety), Beżowa skóra ,czarna podsufitka i dywany. Jest to moja pierwsza BMW i jak na razie widzę jednego minusa w tym samochodzie-niska jakość materiałów we wnętrzu a tak poza tym same plusy :D i mam nadzieję, że tak pozostanie.Pozdrawiam
-
hi
nie wiem czym jeździłeś przed serią 7 ale zawsze wydawało mi się że jakościowo to górna półka !
... może f01 w takim razie :D tam jest jeszcze lepiej :]
pozdrawiam emigranta
-
Witaj kolego ;)
Powiem Ci że jak na Twoje pierwsze BMW to nie ma szału :hah:
I zapomniałbym,załaduj kilka fotek na forum w najbliższym czasie bo chyba wszyscy na to czekają ;)
-
W I T A M :)
miło powitać kolejnego użytkownika
wrzuć pare zdjęć tego twojego cudeńka
-
-
-
Siemaneczko :)
Nie wiem czym wcześniej ganiałeś ale mam nadzieję ,że z czasem jednak materiały w środku okażą się lepsze niż przypuszczasz :)
-
Witam :)
Z tym środkiem to chyba aż tak źle nie jest-chyba ,że ktoś strasznie je zaniedbał w co wątpie ;)
Fotki poprosimy :D
Pozdrawiam :)
-
Mam jeszcze coś z MB i tam nie ma takich tandetnych plastików no ale prowadzenie to już inna bajka z dużym plusem na korzyść BMW :D Obiecuję ,że fotki wrzucę w najbliższym czasie jak znajdę troszkę czasu,żeby napstrykać ich kilka. Pozdrawiam
-
Cześć :)
Jeśli oczekujesz lepszych materiałów to zaproponuję może przesiadkę do e38. Tam z jakością materiałów było chyba jednak lepiej ;)
A tymczasem czekamy na fotki :)