Podpowiedzcie jak w E38 działa podgrzewanie kierownicy, tzn. którym przyciskiem się ja włączało lub ewentualnie (pod co była podpięta) inna funkcja która powodowała jej grzanie?????
Wersja do druku
Podpowiedzcie jak w E38 działa podgrzewanie kierownicy, tzn. którym przyciskiem się ja włączało lub ewentualnie (pod co była podpięta) inna funkcja która powodowała jej grzanie?????
Jeżeli zadajesz takie pytanie, to przypuszczam że nie masz grzanej kiery ;) (była to b. rzadka opcja).
W tych autach, które to mają - włącza się przyciskiem na kierownicy z dość oczywistym oznaczeniem.
To, że nie mam grzanej kiery to wiem, po prostu potrzebowałem takiej informacji. Wielkie dzięki. Pozdrawiam!!!!! :papa:
Ponieważ posiadam takową kierownicę w mojej buni to podpowiem, że włączanie podgrzewania dokonuje się przyciskiem na kierownicy. Przycisk ten znajduje się w miejscu, gdzie normalnie (znaczy bez podgrzewanej kierownicy) jest przycisk wymuszenia wewnętrznego obiegu powietrza w kabinie.
Na marginesie dodam, że kocham tą funkcję ;D
A jak wygląda doposażenie w taką kiere? Wystarczy sama kiera z tą funkcją?
Coś w temacie.... Cena nie przeraża, ale widać, że pasować to będzie do e38 po lifcie....
LINK
A czy były z funkcja grzania "M"pakietowe. Skoro ogólnie była to rzadkość to z M-pakietowej pewnie w ogóle, a zaczyna się pora gdy z rana jest troche zimna.
Za czasów poprzedniej 740 miałem wielką zajawkę na tą kierę, więc jestem trochę zorientowany w temacie... :)
Grzanej M-pakietowej niestety nigdy nie było. Natomiast była zwykła w wersji skórzanej oraz z skórzano-drewnianej.
Co do doposażenia - dokładna instrukcja jest tutaj.
A orientuje się ktoś może ile kosztuje taka grzana skórzano-drewniana, bo nie mam podgrzewanej a dobrze by było coś takiego przed zimą założyć :)
A zastanawiałeś się gdzie chcesz ją kupić? ;DCytat:
Zamieszczone przez MariuszE38
Podpowiem: na rynku wtórnym masz nikłe szanse, zwłaszcza "przed zimą". A ceny z ASO prawdopodobnie nie chcesz znać...