Jak w temacie. Koledze pad³a g³owica i poszukuje u¿ywki, ale kompletnej i z je¿d¿±cego auta tak ¿eby moæ za³o¿yæ i je¼dziæ. Potrzebuje jakie¶ namiary na uczciwych ludzi co mog± mieæ takie co¶ na sprzeda¿.
Pomo¿ecie?
Wersja do druku
Jak w temacie. Koledze pad³a g³owica i poszukuje u¿ywki, ale kompletnej i z je¿d¿±cego auta tak ¿eby moæ za³o¿yæ i je¼dziæ. Potrzebuje jakie¶ namiary na uczciwych ludzi co mog± mieæ takie co¶ na sprzeda¿.
Pomo¿ecie?
Cze¶æ.Jest w Bia³ej go¶æ co beemki rozbiera,przynajmniej rozbiera³ i mia³ sporo czê¶ci.Nr pode¶lê ci na PW,zadzwoñcie mo¿e co¶ znajdzie.Pozdro.
Zapytaj kolegi Szalony...
ja w³asnie przerabiam problem, kupi³em inna rozebra³em przefrezowa³em zawory jestesm na etapie sk³adania, koszt 400z³ w szlifierni 113z³ uszczelka 350 g³owica wiadomo oleje filtry p³yny ca³kowity koszt troche ponad 1000z³ co ciekawe moja zajechana g³owa jest z 83r :( zebatka od wa³ka rozrz±du zjechana prawie do zera. jesli u kolegi pad³y gniazda, a prowadnice , wa³ek koniki sa ok to radze naprawic i nie szukac niczego za 300 z³ bo i tak zaraz padnie to samo...
ok. Radzik tylko jemu ponoæ pêk³a w dwóch miejscach 8/
Kolego ja mam silnik 3,0 z e32 :) bo te¿ w³a¶nie przerabia³em temat :sad: ale ja wymieni³em sobie ca³y silnik i ten mój stary mam na sprzeda¿.
On chodzi normalnie tylko podejrzewam w nim uszczelkê pod g³owica do wymiany a takto dobrze chodzi³.
Jak chcesz pogadaæ to napisz do mnie na PW to pogadamy.