http://www.allegro.pl/item776314845_...ne_poznan.html
moim zdaniem była walona w przód, HL nie miały spryskiwaczy lamp???? cos chyba było grzebane w komorze silnika. no i ten wydech
Wersja do druku
http://www.allegro.pl/item776314845_...ne_poznan.html
moim zdaniem była walona w przód, HL nie miały spryskiwaczy lamp???? cos chyba było grzebane w komorze silnika. no i ten wydech
A czemu pytasz ?? Chcesz kupić to auto ??
może zamienie na swoje, tylko nie podoba mi sie komora silnika jak by cos tam było grzebane ta rurka tak dziwnie odstaje i nie ma osłony chodnicy i brak spryskiwaczy. dlatego pytam, moze ktoś zna ten samochód
Moze chcesz sie zamienic na moje 750il ;)Cytat:
Zamieszczone przez fankabmw
Cytat:
Zamieszczone przez fankabmw
...to nie są nowe auta...coś się mogło odłamać,mogła być stłuczka itd..jak już tak szukasz to czujniki parkowania też powinny być a niema...a gdybać można...a cena moim zdaniem i tak jest spoko jak na HL...
Spryskiwacze lamp występowały jako opcja w 750i natomiast dla 750iL były w standardzie.
Z samych zdjeć wynika że to auto ma więcej problemów: zderzak jest przed liftem a nerki z chromowanymi żerdkami są z późniejszego rocznika.
Motor M70 z rocznika '90 powinien mieć wlew oleju pomiędzy głowicami u samego przodu, tutaj widać że motor jest starego typu i wlew oleju jest nie z przodu a z prawej strony.
Amortyzatory z EDC które są w tym aucie mają wtyczki od góry, jest to typowe dla aut ze starych roczników, roczniki 1990 i póżniejsze w autach które znam mają zawieszenie EDC nowszego typu gdzie wtyczki są już niewidoczne patrząc od góry na kielichy.
Roleta tylna w elektryce dla 750iL powinna być taka jak w moim 730i czyli na składanym elektrycznie stelażu - tutaj jest inaczej, więc jest przekładana i przypomina troche rolete z mercedesa - podobnie jak znaczki "V12" które pochodzą z S-klasy.
Brak osłony chłodnicy to detal ale jednak razi - normalnie użytkowane auto powinno go mieć.
Wydech łatwo zgadnąć. Z pewnością zagadek jest więcej.
Widac ze kolega jest bardzo dobrze obeznany w V12 BRAWO. Jednym słowem bylo grzebane i to duzo i stan nie jest adekwatny do ceny.Cytat:
Zamieszczone przez sz4l0ny
hehe.. wiesz jaka jest cena samego środka do E32 HL? Tak z ciekawości pytam..Cytat:
Zamieszczone przez rodzinabmw
Gadałem z gościem i rzeczywiście jest sporo do zrobienia by doprowadzić ją do stany używalności, ale nie jest to też jakaś paździeż.. Jakieś 6k trzeba wsadzić na początek, ale jak na HL, to tragedii nie ma..
Ale chyba nie warto dac tyle co wlasciciel chce tylko po to by miec HL. Zapewne z 6 tys zrobi sie 10 tys bo cos wyjdzie w trakcie
Już nie przesadzajcie że trzeba w nią wsadzić 6koła.Ludzie kupują e32 za 3-4tys zl i jeżdżą.Mi się podoba a do tego HL gdzie praktycznie tego nie ma...