Witam mam takie pytanie mam oryginalnie antenę od radia w błotniku tylnym lewym a chciałbym założyć taką przyklejaną do szyby jak w młodszych rocznikach co mi do tego będzie potrzebne oprócz samej anteny i czy jest to wykonalne??
Wersja do druku
Witam mam takie pytanie mam oryginalnie antenę od radia w błotniku tylnym lewym a chciałbym założyć taką przyklejaną do szyby jak w młodszych rocznikach co mi do tego będzie potrzebne oprócz samej anteny i czy jest to wykonalne??
Antene mozesz oczywiscie wymienic, napisz co masz za radio w srodku. Troche dziwne, bo twoja antena jest w szybie tylniej...
Radyjko mam takie http://www.allegro.pl/item727667465_...bmw_7_e38.html co to znaczy że mam antenę w szybie??
Tzn. ze ogrzewanie tylniej szyby ma takze funkcje anteny. Na progach w tyle (pod swiatlami wewnetrznymi tylnymi) sa wzmacniacze anten a z tamtad powinno isc w kierunku radia. Jesli jest u ciebie jakas antena na zewnatrz, wywiercona dziura w karoseri, to cos jest nie tak.
Możesz powiedzieć dokładniej o które światła chodzi to sprawdzę , czyli w e38 nie było anten w błotniku??
w 1 rocznikach była w błotniku antena od telefonu
Czyli jak mam antenę w błotniku to jest to antena od telefonu a ta od radia jest w szybie z ogrzewaniem tak ??