-
E65 745i czy warto?
Witam
Poszukuję od jakiegoś czasu auta silnikiem pow. 4000. MB odpada, na Audi się naciąłem (panie full wypas bezwypadek - można spawdzić w sewisie - no to sprawdziłem - 2 lata stało po dzwonie, ktoś wyklepał i przydzwonił jeszcze raz, podrasował licznik i chciał mi go wcisnąć - wyglądał super), no i zostaje BMW marzenie. Mam na oku taką jak na zdjęciach - co myślicie? 745i 2003/2004rej. i podobno nie bita można jechać do serwisu sprawdzić.
A może macie propozycje inne ?
Podaję link do strony ze zdjęciami w katalogu BMW E65
http://chomikuj.pl/niudka
Dzięki za pomoc.
-
A szukasz tylko 745? Bo jakby wchodziło w gre inne silniki to pogadaj z kolegą "Bezi" on ma na sprzedaż 735i albo z kolegą "smolak" który sprzedaje 730d po lifcie ;)
-
No właśnie intryguje mnie ta moc w 745. Ew 750 po lifcie - tylko ta cena.
Diesla nie chcę - znajomy narzeka na 730d.
-
Silnik w 745 jest moim zdaniem super jednostka choc nie ukrywam ze nastepny bedzie 4,8 V8 (750).
Z fotek widac ze auto ma bardzo dobre wyposazenie - wentylowane, masowane, grzane, pompowane fotele. Komplet zaluzji takze boki, sport kierownica.
Jasny srodek, czarny lakier, 19tki felgi.
Auto moim zdaniem warte uwagi - ja POLECAM.
-
Też sobie powoli szukam 745... Chociaz nie ukrywam ze szkoda mi będzie spalania w dieslu i jakby był duży wybór tańszych to bym myślał nad 740d E65 ale boje sie czy juz tam coś zbytnio nie zmienili, jak u mnie wszystko super to tak samo kumpel w E38 3.0d miał super aale w E65 juz masakra, a silniki niby prawie te same, a jednak....
-
No właśnie.
A propos, SEBEK, jak się sprawuje PRINS VSI w twojej laluni?
Bo właśnie myślałem o takiej kombinacji 745 + LPG j/w.
Co prawda drogo - w Poznaniu wołąją ok. 7200zł za instalację PRINS VSI- ale jak a być dobrze...
A w ogóle to czy może ktoś polecić dobrego gazownika w Poznaniu/okolicach z PRINSEM, bo ten ze Swarzędza, który mi podał cenę robił dotychczas wszystkie fury w tym ... JEDNĄ sztukę BMW 745i...
-
A co myślicie o tym 745i?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9881694
Salon BMW zrobił mu lifting bo stał sobie na ekspozycji do września 2005r.
Mnie się podoba.
W piątek jadę oglądać.
Czy ktoś mógłby również rzucić fachowym okiem i doradzić na co zwrócić uwagę?
A najlepiej spotkać się i razem obejrzeć oraz posłuchać tej muzyki V8 - byłoby REWELACYJNIE !!!
Byłbym wdzięczny.
Pozdrawiam wszystkich.
PS. Spocik całkiem "foremny". Szkoda, że mnie tam nie było:(
-
Spróbuj dotrzeć do właściciela bo autoreduta bierze konkretne prowizje. Nie opłaca się u nich kupować. Na tym aucie kiedy dotrzesz do wlaściciela możesz nawet przyoszczędzić z 8 koła
-
Problem może być, bo Autoreduta już jest właścicielem tego auta :)
Czyli z oszczędności nici.
Ale i tak jadę oglądać :D :D :D
-
Jestes tego pewien ??? Z tego co ja wiem to oni najczęściej działaja jako komis i wielu aut nawet u siebie na placu nie mają tylko umawiają się z nabywcą na dzień i godzinę wtedy dzwonią do właściciela i właściciel wstawia na ten czas auto do nich.