-
E32 z grodu Kraka, co myślicie?
-
Środek odpicowany,skóra wygląda na malowaną,,już ze zdjęć wygląda jak lepianka to na żywo nie będzie lepiej,każdy element w innym kolorze,240kkm przebiegu-no comment,czarne blachy-zapewne składak.Ja po taki samochód bym się nie wybierał ,wypierdek mamuta,nic ciekawego.
-
gierobiala dzięki za opinię, ja sam mam problemy z rozróżnianiem odcieni i między innymi dlatego te zdjęcia chciałem dać pod osąd. Sam też się rozmyśliłem. Zdjęcia zostawiam na forum ku przestrodze :) pozdro.
-
krazen - nie napisałeś czego oczekujesz od auta które chcesz zakupić? (poza V8)
Jeśli szukasz "igły" z przebiegiem mniejszym niż 300 tys, w oryginalnym lakierze i jeszcze pewnie V8 to nie mogę Ci pomóc
Jeśli natomiast szukasz pewnego auta (R6) w normalnych pieniądzach to jest taka w Krakowie i jest to auto "znane i lubiane". Wisi obecnie na allegro, w razie czego mogę pomóc bo znam się ze sprzedajacym.
-
Jak to R6 ma skórę, działającą klimatyzację i najlepiej jest w manualu to czemu nie. Można wiedzieć która to? Bo jest kilka egzemplarzy z Krakowa na Allegro.
-
za 4 tys zł to niby czego tu sie spodziewać ;D
-
Cytat:
Zamieszczone przez krazen
Jak to R6 ma skórę, działającą klimatyzację i najlepiej jest w manualu to czemu nie. Można wiedzieć która to? Bo jest kilka egzemplarzy z Krakowa na Allegro.
R6 3.0 szare skóry, manual, ale klimy brak, jest za to optik-pakiet Schnitzera, auto kosztuje 8 tys