-
sprezarka klimy
mam dosyc nietypowy problem, nigdzie nie moge znaleśc sprezarki klimy do mojej buni a moja nie nadaje sie do regeneracji, co musiałbym zmienic żeby wsadzic sprężarke od innego modelu, sam wąż czy coś jeszcze? od 4 miesiecy jeżdze bez klimy i zaczyna sie to robic coraz bardziej uciążliwe ;( :?
-
z tego co kojarzę sprężarka pasuje od 725tdsa do 750 , z tego co kojarzę wszędzie jest taka sama tylko jest chyba przedliftowa i poliftowa ew niech ktoś mnie poprawi
więc nie wiem w czym problem
-
większośc ma "miejsca na węze" z boku i od góry a ja mam dwa od góry, szukam i nie moge znaleśc nigdzie nie ma...
-
nie wiem w czym widzisz problem przecież te "wyjścia" możesz przekręcić ze swojej starej sprężarki , jest to przykręcone na 4 śrubki
http://img17.imageshack.us/img17/394/klimka.jpg
-
nie wiedzialem czy to mozliwe dzieki za informacje :D
-
A chcesz nową czy używkę? Nowy zamiennik można dostać w dość rozsądnej cenie w porównaniu do ceny w ASO ;)
-
raczej dobrą uzywke mam sporo elementów które musze wymienic na nowe także pieniędzy niestety ubywa... a ile takie zamienniki kosztują ?
-
napewno wiecej niz uzywka, kup obojetnie od jakiego silnika, tz najlepiej od m62 lub m60 a pozniej przekladasz głowice sprezarki na taką jaka ci jest potrzebna i tyle, wymieniasz olej w sprezarce, wkladasz i tyle,
-
-
Panowie a mi sprezarka klimy cieknie:) poprzedni wlasciciel mowil ze to tylko wyciek i dziala sprezarka:) powiedzcie mi kochani czy uszczelnia sie takie sprezarki?::> czy odrazu wywalac sprezarke i zamawiac jakaz uzywke?:> hmmm? ma ktos cos takiego moze?:> 95 rok m60b30 manual ? hmm?