-
Żarówki D2S firmy MTEC
Panowie widziałem wczoraj jaka jest różnica między żarówkami D2S 6000K firmy MTEC a normalnymi z allegro 6000K > przepaść :D
Pierwsze co zrobiłem to zakupilem kpl tych żarówek )MTEC) ... zaczynam rozumieć dlaczego można kupić xenon na allegro za 40 zł :)
-
Mozesz dac namiar na te zaroweczki ?
-
Jeśli możesz to zrób 2 fotki na ścianie tak aby można było porównać to jak świecą obydwa przypadki żarówek :>
-
nie ma problema ... na allegro jedna kosztuje 175 zł wpisać mtec 6000k
-
Robią też 4300K? Ja też kupiłem jakiś niby lepszy zamiennik i powiem wam, że nie jest to może kibel jak wszystko inne chińskie ale szału też nie robią :/
PS. Cena za sztukę? Jeżeli tak to oscylują w cenie Philips czy Osram
-
ja mam u siebie do lamp hella ( ktore są w idealnym stanie co ważne ) założony taki zestaw - http://www.allegro.pl/item711474289_...uper_slim.html
Robiliśmy z kolegą z ciekawości porównanie do ori bi-xenonu w e46 i świeciły identycznie jeżeli chodzi o moc i barwę światłą .
Mam jej już chyba 1,5 roku i spisują się dobrze ( na początku miałem tylko problem z przetwornicą - wymienili mi obie na nowe ) i śmiga jak złoto ...
-
Ja do poprzedniego auta też zakładałem jakieś solidne mini za ok 400zł, dzisiaj już ich nie ma na Allegro, przetwornice miały grubość może z 1 cm i były w ogóle malutkie. A świeciły... PIERWSZA klasa :cool: w sumie mam ten zestaw, nie ma tylko jednego żarnika który się zbił.
Mogę taki zestaw sprzedać jak ktoś chce, używałem go ok pół roku. I nie da się go porównać z tanimi gównami z Allegówno (też miałem ten tandetny Shit!!!)
-
Wczoraj na spocie porównaliśmy żarówki MTEC 6000K z żarówkami made in China !! Tylko spotowicze mogą obiektywnie ocenić różnice :)
-
gdzie fotki z porównania
??
i jakie opinie ?
-
Jakby co - są do kupienia NOWE żarówki OSRAM - właśnie takie idą do E38
Wytypowałem z ETK -> żarówka z półki (oględziny nówki ;)) -> zczytanie nr osram z żarówki -> tel do kolegi co pracuje w OSRAM :] -> zakup kontrolowany
Prosto i skutecznie.
W ASO 650 PLN, z osram - duuuuuuuużo taniej