Problem z fotelem kierowcy
Witam
mam pytanie do czarownikow z 7er.pl
-fotel kierowcy podczas jazdy w zakrecie .Tak jakby cos sie przesuwalo i uderzalo gdzies w okolicy polaczenia siedziska z oparciem. Mam wrazenie jakby jakis odwaznik przesuwal sie po osi
-nie mam pojecia co to moze byc , nigdy tam nie zaglaalem .
Prosba o rozpatrzenie mojego problemu, zyc sie da z tym ale strasznie wk.........wia :sad:
Re: Problem z fotelem kierowcy
Cytat:
Zamieszczone przez darwaso
Witam
-fotel kierowcy podczas jazdy w zakrecie .Tak jakby cos sie przesuwalo i uderzalo gdzies w okolicy polaczenia siedziska z oparciem. Mam wrazenie jakby jakis odwaznik przesuwal sie po osi
Prosba o rozpatrzenie mojego problemu, zyc sie da z tym ale strasznie wk.........wia :sad:
oglądałem kiedys na discoovery taki program o jakimś kontenerowcu i miał taki system ze jak były jakieś przechyły to przesuwał obciążenie po osi zeby je zniwelować. może masz to samo ;D a tak poważnie ni emasz przypadkiem luźnego oparcia ??
Re: Problem z fotelem kierowcy
Cytat:
Zamieszczone przez darwaso
Witam
Może być poluzowane oparcie. Standardowo stelaż oparcia i stelaż siedziska są rozłączne. Może być tak, że profil oparcia już się wyrobił i blokada, która utrzymuje oparcie na mocowaniu, nie jest w stanie skompensować luzu.