Walka ze śmieciuchem
Może ktoś z was zechce wspomóc tą wspaniałą dziewczynę. Wpłaćcie po kilka złotych.Please.
Wersja do druku
Walka ze śmieciuchem
Może ktoś z was zechce wspomóc tą wspaniałą dziewczynę. Wpłaćcie po kilka złotych.Please.
Dodam tylko że jest to córka kolegi mojej mamy. Dziewczyna się nie poddaje i warto jej pomóc.
Zaraz to zapodam na bmw5er.pl i napewno troszke wplat poleci :D moja pierwsza.
Dodam tylko, że naprawdę bardzo łatwo jest pomóc przez stronę do której link się tam znajduje, wystarczy się zarejestrować i wybrać formę płatności więc zapraszam wszystkich do dołączenia się do akcji.
Sprzątać śmieciuchy! :)
Albo zrobić przelew na jedno z podanych tam kont, bez rejestrowania się.
Wiem co to znaczy ta choroba, moja mama przez to przechodzi, wpłaciłem pieniążki mam nadzieje ze Paula z tego wyjdzie. Dałem też linki dla kolegów na pewno pomogą.
Może ten kto wpłaci cokolwiek, niech napisze posta iż to uczynił. Może tak zmobilizuję więcej ludzi. Nie piszemy kwot.
kto jeszcze wpłacił? To nie ciekawość , ale mobilizacja.
Ale wiku po co? Czy to jakiś wyścig ? Kto chce to wpłaci , kto nie chce nie zrobi tego.Cytat:
Zamieszczone przez wiku
Ludzie z wielkim sercem nie musza nigdzie wpisywać na listę ;)
Poza tym takich osób w potrzebie jest mnóstwo więc skupianie sie na jednej też nie jest zbyt OK
Życzę Paulinie dużo dużo zdrowia!!!
A tak OT. Ostatnio we wiadomościach mówili o akcji jaką zrobili motocykliści. Dzieciom z hospicjum (jak sie nie myle) zrobili frajdę swoją obecnością, przejażdżką na motorze itp.
Może by 7er też kiedyś zrobiło taką akcję. Takim drobiazgiem można dać tyle radości. W leczeniu też to pomaga. Dzieciaki mogą chwile odetchnąć od szpitala.
Uwazam ze pomysl jest dobry :D