-
keskin kt5 do bmw 7
czy keskin kt5 18cali bedzie dobrze wygladac na 7? czy:
1. za male
2. brzydkie lub szpecace dostojna linie 7
3. wogole nie pasujace stylistycznie
a moze ktos takie ma i sie pochwali zdjeciem w rozmiarze 18 a moze dla porownania ma ktos 19 ?
ogolnie kupic felge z jajem do 7 to nie taka prosta sprawa jak by mi sie zdawalo.
Albo kosztuja 1500 euro albo no wlasnie, niema nawet albo. No moze albo ladne oryginalne ...
tutaj jest taka aukcja z roznymi szerokosciami nawet. Te nie beda pasowac? ale jak by wlasnie takie rozmiarowo i do 7?
http://www.allegro.pl/item683323895_...gro_tanio.html
co sadzicie
pzdr
-
jak dla mnie śliczne a czy 18" ? to zalezy tylko od ciebie.Cena tez w miare,podejżewam ze musisz sie decydowac szybko bo takie rodzynki jak kt5 lubią szybko znikac z aukcji
-
Do e30 w german style mi się widzą ,w e 38 nie bardzo ......
-
Miałem takie felgi przez kilka godzin na aucie ... I powiem ,że jakoś nie zrobiły na mnie wrażenia ... Tak jak pisze Anatol - do E30ki w germanie to będzie ideał ale nie do E38 ...
-
wiecej wypowiedzi prosze :] :] :]
-
...najlepiej wyglądaja takie koła na obnizonym zawiasie(i to sporo) oraz najlepiej na dystansach...moim zdaniem na obnizonej e38 robily by wrazenie..
-
postaram sie zrobic vt z tymi felgami jutro i wkleje, tylko jak z rozmiarem trafic... ew naloze na inne 18. Czy moge zapozyczyc zdjecie ktoregos z urzytkowników forum?
-
mega zajebiste, sam takich szukam, mozesz robic VT na moim aucie :D
-
Jak dla mnie to jednocześnie brzydkie jak i ciekawe.
Tak przez zainteresowanie chętnie bym zobaczył jak wygląda 7er na nich - może akurat efekt pozytywnie by zaskoczył? 8/
-