-
Moje pierwsze BMW
Witam wszystkich serdecznie!
Od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem pierwszego BMW w moim życiu. Jest to 740iA z 94 roku. Jak tylko zrobie fotki to je wrzucę.
P.S. Czy można kupic samą uszczelkę do tylnej lampy czy tylko z lampą, bo woda mi idzie do bagażnika :(
POZDRAWIAM'
Jasiu
-
witam Cie Jasiu w naszym gronie.
Gratulacje zakupu!!!!
Czekamy na fotki
-
Witamy w szerokim gronie normalnych urzytkownikow oraz maniakow grzebania :)
Czekamy na fotki z niecierpliwoscia ... Co do uszczelki jutro Ci powiem , ale powinna byc do kupienia osobno w ASO
-
Witam!! I czekamy na fotki
-
-
WITAM
Oczywiście , że mozna kupić samą uszczelkę
http://www.realoem.com/bmw/showparts...90&hg=63&fg=20
Pozdrawiam
-
witam :)no i pokaż fotki ... :)
-
witam witam, czekamy na foty ;)
-
Jutro spróbuje zrobić zdjęcia komem; byłem dzisiaj w salonie u Smorawińskiego w Poznaniu uszczelka kosztuje jakies 25zł i w piątek będzie :]
Natomiast teraz pochwalę się co mam na pokładzie, w zasadzie to nic wielkiego:
-skóra plus elektryczne przednie fotele
-chyba webasto?
-szyberdach
-2 poduchy
Ogólnie chyba standart, ale w 7 standart i tak zawstydza wiele innych nowych, droższych aut :)
P.S. Ma może ktoś instrukcje po polsku do "ślicznotki" w wersji elektronicznej bo po niemiecku nic nie rozumiem? Sory, że pisze w tym temacie, ale niechce zakładac kolejnego.
-
ja mam oryginalną instrukcję .... ale papierową .. w sumie spokojnie ma ze 300 stron i zaczepia tematy tylko po łepkach więc i tak wiele ci nie powie - wiecej dowiesz się z czytania postów , klikania w przyciski poprostu sam to wszystko odkryjesz i tyle :) ( ale przyjemnie się odkrywa )