-
[e32] siema
witam wszystkich. wczoraj zakupilem e32 z 93 roku, 3.0 v8 w automacie pieciobiegowym. z racji tego ze jest to juz babcia trzeba w niej troche porobic pierdółek. mam nadzieje ze znajde tu pomocne informacje. wczesniej jezdzilem samochodem tez z silnikiem v8 tyle ze 5.2 i bemce mimo tego ze ma wieksza moc z deka brakuje wigoru :oops:
-
Witam :)
Bardzo dobrze trafiłeś po zakupie samochodu ;) Z pewnością znajdziesz tu wiele cennych informacji ;)
-
Siemka. Jakies fotki zapodaj
-
Witam w naszym gronie ;) zapodaj fotki auta :> i jak mozesz i chcesz to wklej swoja fotke do awatara abysmy mogli sie poznac :D
-
witamy serdecznie elllooooo!!!!! :D :D :D :D :D :D
ps.dodaj fotensy ;D ;D
-
-
-
Witamy w naszych skromnych progach :)
Tak jak koledzy mówią - wrzuć koniecznie jakieś fotki + napisz parę słów o sobie i aucie.
Co to było za V8 poprzednio - chyba coś ze stajni Chryslera? :)
-
-
fotki wrzucę jak doprowadzę ją jako tako ( rudy przy wlewie paliwa, brak listwy na błotniku, brak 18'' :P )
tak ze stajni chryslera, jeep GC naprawde ładny mruk silnika, choć moje BMW tez daje znac ze pod maską jest v8, poprzeni właściciel wsadził stożek oraz sportowy wydech.
dziś odpaliłem szybki z przodu ( były przełamane przewody na łączeniu drzwi z budą )
muszę jeszcze ogarnąć klimę i nawiewy ( bo ciągle leci gorące powietrze na nogi i szybę :( ) oraz zawias a raczej jego brak 8/