Jak w temacie co wchodziło w ten pakiet oświetlenia ( jakie lampki wewnątrz bo chyba było ich 12 czy jakos tak
Wersja do druku
Jak w temacie co wchodziło w ten pakiet oświetlenia ( jakie lampki wewnątrz bo chyba było ich 12 czy jakos tak
Wczoraj gdzieś to widzialem na forum ale juz nie pamietam gdzie wiec napisze..
Lampka główna nad lusterkiem wstecznym + 2 jupiterki(małe okrągłe lampki)
W tylnych słupkach po 1 lampce + jupiterek (razem 4)
Lampki w 4 drzwiach na dole w rogu
Lampki nad lusterkami w zasłonkach przeciw słonecznych
Lampki podświetlające popielniczki z tyłu(2x)
Razem 15 licząc te nad słonecznikami jako 1szt na strone, a są podwójne..
Dzieki sliczne...z tego wynika ze brakuje mi tylko tych w boczkach...pozdrawiam
a popielniczka z przodu nie jest podświetlana ??
aktualnie świeci mi tylko jeden jupiterek z tyłu po lewej jak go włączę, jak otwieram drzwi nic mi się nie zapala... jest jakiś bezpiecznik od całości czy będzie trzeba sie bawić zeby je wszystkie odpalic ???
Nie wiem własnie czy z przodu jest podwietlana czy nie.. z tym jupiterkiem to pomachaj moze tym guziczkiem bo z tego co pamietam to ma 3 ustawienia: swieci, nie swieci, swieci jak otworzysz drzwi.. bezpiecznik raczej nie siadl bo watpie zeby robili na kazda lampke osobno :)
właśnie w żadnej pozycji mi żadna lampka nie świeci tylko ta jedna, wątpię żeby popaliły sie wszystkie żarówki ale mamy weekend będę grzebał :D
nie wiem czy to też się zalicza ale jeszcze podświetlana jest z tyłu zapalniczka (ring)
Mały schowek pod kierownicą,bynajmniej u mnie swieci :)
Może w drzwiach od kierowcy masz odpiety czujnik. Musisz zdjac oslone slupka ta na dole pod pasem i bedziesz wszystko widzial. U mnie jak byl odpiety to nie dzialal tez komunikat o zapalonych swiatlach przy wylaczonym zaplonie.
Popielniczka z przodu jest podświetlana. Żarówka jest we wnętrzu panelu od klimy a w dolnej części jego obudowy jest pomarańczowy "klosz". U mnie "klosz" był tak usyfiony że nie było widać tego podświetlenia.Cytat:
Zamieszczone przez mrekor