-
[e38] Witam na forum
Witam wszytkich. Jestem posiadaczem BMW 725 TDS. Pochodze z Poznania. Jednym z moich hobby jest sprzatanie aut, jestem pedantem jezeli chodzi o czystosc auta. Wiec osoby ktore uważaja ze samochod jest tylko do jezdzenia to sa stracone ;) Mam nadzieje ze zostane zakceptowany na tym forum. Pozdrawiam wszystkich.
-
Witam serdecznie :) Proszę o fotki bo chciał bym zobaczyć pedantycznie utrzymane autko :) No i jakiś opis wyposażenia i jakiejś historii autka :)
A o akceptacje nie masz się co martwić - będzie dobrze :)
-
Powitać w naszym szerokim gronie 7er :D
-
Co do wyposazenia to w sumie jak w wiekszosci 7-ek czyli bogate. Powiem czego nie mam:
- automatu
- grzanych siedzień
- navi
- parktronicu
- i cos tam jeszcze sie znajdzie co nie pamietam
Co do fotek to jeszcze nie czas. Kupiłem auto od osoby która "nie zawsze ja sprzątała" ale za to technicznie prawie wszystko jest ogarniete dobrze. Musze sie zając kilkoma rzeczami jak odnowienie skór, diamentowy lakier itp. Bede mial na uwadze relacje foto z moich działań :) Pozdrawiam i pamietajcie wyglad auta swiadczy o włascicielu. Moze byc stary rzęch ale umyte i pachnące zawsze cieszy oko inaczej.
-
-
cichypn witam przyjacielu serdecznie.dokladnie tak jak napisales wyglad auta swiadczy o wlascicielu.jako ze moja praca mi na to pozwala zaczynam o godz 9.00-9.20 do 17tej wiec przed praca kazdego dnia robie "przy"bumce cos innego.np.
poniedzialek-mycie,suszenie,woskowanie,mycie alu
wtorek-odkurzanie,tapicerka,dywany
sroda-skora-odswierzenie,zabezpieczenie,mycie alu
czwartek-jak nie padalo woskowanie.
piatek-mycie alu,dywaniki.
i tak w kolko cos innego :D :D :D :D
wszystko w zaleznosci od zabrudzenia auta.ale powaga nie potrafie jezdzic brudnym autem w srodku jest jak na sali chirurgicznej.klijenci jak do firmy przyjezdzaja to sie w glowe pukaja ze auto moze tak blyszczec. :D :] :] :] :] :]
ps.przy kazdym myciu alu psikniecie oponek psik-psikiem na bazie silikonu zeby pieknie blyszczaly
wiec witam sedecznie i pozdrawiam :medit:
-
Siemaneczko. Też lubię porządek w aucie :cool:
-
Witam serdecznie :papa:
Wrzuć jak najszybciej zdjęcia :)
Pozdrawiam :papa:
-
Witam i koniecznie zademonstruj bedantycznośc w Twoim wykonaniu ;)
-
witam
widze że jestes następnym który ma tą chorobę ... nie wiem jak ją nazwac, ale ja też jestem na nią chory :]
Pozdrawiam