ja ostatnio na klasyke sie przezucilem i duzo tego albo punk rocka kalifornijskiego i muzyki alternatywnej, progresywnej generalnie ostre granie ciekaw jestem czego inni sluchaja
Wersja do druku
ja ostatnio na klasyke sie przezucilem i duzo tego albo punk rocka kalifornijskiego i muzyki alternatywnej, progresywnej generalnie ostre granie ciekaw jestem czego inni sluchaja
Przewaznie transe/house z dodatkiem czarnej muzy :)
Hmmm... Ciekawe pytanie. Ja słucham wszystkiego "co dobre". Jestem (z wykształcenia) muzykiem, więc "spectrum" mam dość szerokie: od baroku po współczesną muzykę rosyjską :-) (polecam twórczość "Sznura") Poza tym - wiele ciekawych rytmów - od latino acid po alternatywę brytyjską. Ale za kierownicą słucham głównie radia :-) - Ulubiona muzyka za bardzo mnie rozprasza :-?
Pozdrawiam
ja tez no prawie studiuje na akademii muzycznej dlatego zalozylem temat bo muzyka to tez jedna z moich milosci tak jak BMWCytat:
Zamieszczone przez Mateo39
dokladnie tak samo zabardzo mnie wciagaCytat:
Zamieszczone przez Mateo39
To widze, ze sie dogadamy... :-DCytat:
Zamieszczone przez marcin1069
Pozdrawiam
napewno rowniez pozdrawiam
Ja jestem amatorem muzy i tutaj zrobiłem coś takiego pobierz
Jestem twórcą tego utworu , nie jest to żaden cover , był tworzony przy pomocy Fruty Loops'a.
Mi też trudno stwierdzic czego słucham
Rozbierzność jest duża od Skin, Skunk Anansie, N.E.R.D. prez Pink Floyd aż po Georga Michela.
Ja też bardzo różnie :-P
I zgadzam się, że muzyka czasem ponosi (nawet mnie) :roll:
Ostatnio skłaniam się w stronę Virgin i ATB
oo tak ATB nowy singiel cos pieknego :mrgreen: :mrgreen: