-
Witam wszystkich
witam wszystkich.. jeszcze nie mam swojej 7ki ale zamierzam sobie taka sprawic.. mysle o silniku 725 tds. bedzie to moje pierwsze BMW takze prosilbym o rady jak wybierac na co zwrocic szczegolna uwage itp.. Jesli moglby ktos napisac cos o tej wersji silnikowej bylbym bardzo wdzieczny :) jedyne co mnie zastanawia to czy ten silnik daje sobie rade z tym autem i jakie jest jego spalanie.. rowniez chcialbym sie dowiedziec czy to auto jest drogie w utrzymaniu :) Pozdrawiam
-
Witam :)
Poczytaj forum, jest sporo informacji o różnych wersjach silnikowych także na pewno znajdziesz odpowiedzi na większość swoich pytań ;) A generalnie silnik dobry jak każdy bmw ;)
I udanego zakupu życze :)
-
-
-
-
-
Witam.
No to udanych łowów ... w poszukiwaniu wymarzonego egzemplarza
-
-
witam.
TDS to chyba jednak dość słaba jednostka napędowa,nie słyszłem nic dobrego.
owocnych łowów.
-
ja osobiscie odradzam zakup e38 w tds 2.5 ten silnik jest odpowiedni do e36 a pozatym cierpi na kilka wad tzn wycieki z pompy wtryskowej i słabe głowice co moze nie wychodzi w e36 ale e38 z racji swojej masy bardziej meczy silnik jesli nie jestes przeciwnikiem gazu polecam jakas benzynke w lpg, motor 2.8 dosc tani w ekspalatacji i radzi sobie duzo lepiej jak tds. jesli diesel to 3.0 lub 4.0 :D