Ciekawe ogłoszenie
Wersja do druku
Ciekawe ogłoszenie
Faktycznie niezle. Może jak kupie dwie sztuki to będzie taniej ;D
Ciekawe po co komu to w wersji papierowej? :/
Z zakupem w Oplu czy nie zawsze trzeba uważać :/
Po nic... Musi być jakaś sprzedaż, żeby nie było, że przeciw regulaminowi...Cytat:
Zamieszczone przez Damias
Czyli to po prostu antyreklama i ostrzeżenie dla innych w uczęszczanym miejscu :)
Dobre - ale się facet wkurzył i zaparł na GM :D
Cytat:
W piątek 13 lutego 2009 roku pojawiłem się siedzibie firmy Dixi-Car w Warszawie.
I jak tu nie być przesądnym ;)
"P.S. Swoją drogą kupiłem już „nową” Vectrę. Przebieg 160 tys bo już nie wierzę w mniejsze. Polubiłem to auto ale szkoda, że nie mogę tego samego powiedzieć o General Motors i ASO Opel." - tyle dobrego ze przestał wierzyć w bajki, no chyba ze to Vectra 92 :D
Ale ogólnie to firma Dixi zachowała sie super - nie słyszałem jeszcze zeby komus tak łatwo oddali kase i zwrócili jeszcze jakieś koszta..
Ma chłop zaparcie - nie ma co.
I dobrze tak GM-owi
Oj widac ze gosc sie zaparl a mogl ich pociagnac za zadek duzo mocniej i przy okazji znalezc kilku innych klientow wiec raczej dali sobie siana ze wzgledu na to ze mogli miec kilka-nascie takich osob na glowie.Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
Toz to normalka w naszym pieknym kraju ;)
Nie wiem czy wiecie ale ogromny odsetek aut nowych sprzedawanych w naszych salonach nie ma w pelni oryginalnego lakieru na calej powierzchni !! Bardzo duzo pouszkadzanych nowych aut jedzie do PL...