[ wnetrze] Tylny elektryczny zagłówek "cyka"
Mam problem. Jak włączam kluczyk w pozycje 1 albo 2 nie wiem dokładnie to elektryczny zagłówek w tylnej kanapie tak straszni irytująco trajkocze. Po chwili to ustaje ale denerwuje mnie to okropnie. Wiem że coś nie tak jest z silniczkiem.
Czy ktoś już to przerabiał? Da sie to naprawić czy tylko wymiana?
Re: Tylny elektryczny zagłówek "cyka"
Cytat:
Zamieszczone przez Supermen
Mam problem. Jak włączam kluczyk w pozycje 1 albo 2 nie wiem dokładnie to elektryczny zagłówek w tylnej kanapie tak straszni irytująco trajkocze. Po chwili to ustaje ale denerwuje mnie to okropnie. Wiem że coś nie tak jest z silniczkiem.
zaglowek podnosi sie wtedy, gdy stacyjka jest przekrecona i gdy zapiety jest z tylu pas? a Tobie terkocze z zapietym pasem czy bez? zapnij i rozepnij pas kilka razy, niech zaglowek sobie pojezdzi w gore i w dol kilka razy, to moze wszystko wroci do normy.
w kazdym razie ja nigdy nie mialem tego problemu. zreszta z tylu za mojej kadencji malo kto jezdzil, wiec zuzycie materialu jest raczej malo prawdopodobne.
Re: Tylny elektryczny zagłówek "cyka"
Cytat:
Zamieszczone przez Supermen
Zdejmij oparcie po tej stronie, co słychać terkotanie i sprawdź, na czym się ślizga.... Ewentualnie cyknij fotę, może coś poradzimy.... ;)