-
pilna sprawa
mam pytanie do kolegow z wroclawia (ktorzy maja jakies ladne kola na swojej bmw7) w niedziele moja beti bedzie brala udzial w zdjeciach do teledysku i byloby wszystko pieknie gdyby nie maly babol i teraz musze prostowac 3 kola. ale do rzeczy. tak jak juz pisalem bedzie krecony teledysk i kombinuje zeby przelozyc kola na kilka godzin nakrecic sceny i pozniej je oddac. pisze sie ktos na to?
-
Hrabia :D a po co fele przekładac ja przyjadę swoją i niech kręcą :hah:
mogę nawet zaśpiewać
-
a wiec. teledysk nagrany niedlugo bedzie dostepny dla szerszego grona w miedzy czasie byl problem z kluczykami od bmw. zatrzasnely mi sie w bagazniku dzieki temu moge polecic PANA KLUCZYKA z wroclawia otwiera 7 w kilka minut. odradzam firme ABC. Wielkie dzieki BEZI w imieniu mojego kolegi. ty wiesz o co chodzi. ;)
-
No to sie ciesze ze pomoglem...trzeba bylo mowic ze teledysk krecisz to tez bym wstapil....
A wrazenia kolegi opisz na PW ;D ;D ;D
Pozdr
-
-
Czyli fele zostały bez zmian.... Styling 6 nie jest wyrywny ale przynajmniej klasyczny i rozpoznawalny ;D
-
nie bylo wyjscia z kolami ale widac je tylko na ujeciu z panem kluczykiem (jak otwiera mi samochod )
-
Ciesz się, że Pan Kluczyk Ci szyby nie wyjeb..ł - on tak potrafi otwierać również ;D
-
Co prawda nie przepadam za taką muzą ale gratuluje udziału ;) 7er w każdym wydaniu się dobrze prezentuje ;)
-
Mogles dac temat teledysk z 20 beemkami lepiej by wygladal ;)