-
Cze¶æ Wam !
Cze¶æ Wszystkim.
Jestem od 12 lat posiadaczem bmw e32 m30b30 z 1988r. Auto kupi³em od 1 w³a¶ciciela w PL w do¶æ‡ dobrym ogólnym stanie. Bêd±c wtedy jeszcze szczylem bmw zosta³o zgwa³cone prymitywn± instalacj± gazow±... Chcia³o siê je¼dziæ‡ tanio i tanio zrobiæ - ale to chyba pewne prawa m³odo¶ci gdzie siê nie przelewa³o. Po wielu latach auto w wiêkszo¶ci przesta³o w gara¿u, ale zaczê³o siê upominaæ albo o gruntowny remont lub wizytê handlarzyka i sprzeda¿ za cenê z³omu. Po wielu beznadziejnych telefonach i oglêdzinach auta postanowi³em " trochê" zainwestowaæ pieniêdzy, czasu i jednak nie sprzedawaæ. Po wielu trudach zwi±zanych z doprowadzeniem auta do minimalnego stanu u¿ytkowania i do¶æ dobrego wygl±du stwierdzam ¿e warto by³o. Wymaga jeszcze sporo uwagi i mam nadziejê, ¿e wraz z forum i jego u¿ytkownikami bêdê™ skuteczniej dba³ o ten model. Nie jestem mechanikiem lecz zwyk³ym laikiem ale byæ mo¿e poprzez i swoje do¶wiadczenia sam cokolwiek komu¶ pomogê lub wniosê.
Pozdrawiam serdecznie !
-
Sorry za te znaki, podczas pisanie wygl±da³y poprawnie :brick:
-
Witamy. Robi siê tak jak edytujesz post.
-
Witamy na forum! Krzaczki ju¿ poprawi³em ;) A ty wrzucaj zdjêcia swojej beemki, bo jeste¶my ciekawi ;)
-
-
Witamy E32 na forum...:orange:
Te¿ jestem ciekaw co tam masz, wiec fotki mile widziane...:photo: