-
Co jest z nią nie tak?
Koledzy powiedzcie proszę co z tym samochodem jest że tak długo się nie sprzedaje?
Widzę ten samochód chyba już z rok. Może ktoś coś wie na ten temat?
https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-se...l#gallery-grid
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
-
Tak na pierwszy rzut oka przednia blenda jest europa, tyl stany...budzi podejrzenie ze cos sie z przodem działo. Na jednej z fot widać ze odchodzi poszycie słupka, cos tam bylo gmerane, skrzynia bez steptronic-a. Ogolnie straszna bieda, zadnej felgi, stan "dobry" czarna blacha i skora, szary sufit ..7-ka jakich wiele a cena wygórowana...nic porywającego w mojej ocenie.
-
Pewnie sie narazie, ale Polska to nie Niemcy, tutaj nikt nie da za E38 tyle co kosztuje poliftowa E65.
-
Do tego co Arti napisał można dorzucić zmęczone roletki trójkątne oraz umierający wyświetlacz... Aldik da, tylko nie za takie "coś".
-
cena duża, a co do blendy to nie jest ona odpinana ? jak np w e34 czy e36? chodzi o przód oczywiście, obydwa wyświetlacze umierają :) znajomy miał duzo ciekawszy kolor w longu z 4.0 też ze stanów i duzoooo mniej cenił a stan jej był bliski ideału i jasne wnetrze i złoty kolor auta ...wiec jednym słowem tu cena nie zachęca chyba ze nagle zejdą z 6 -8tys
-
Widać że wprawne oko widzi więcej detali
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka