-
Wymiana progów E36
Mam do wymiany progi w E36 bo ich stan jest już delikatnie mówiąc średni i chciałbym się was zapytać ile obecnie trzeba średnio zapłacić za taką operację? Może ktoś może przy okazji polecić jakiegoś blacharza z Warszawy lub okolic który robi takie tematy za rozsądne pieniądze. Dzwoniłem wstępnie do jednego warsztatu który ma w tym doświadczenie i gość krzyknął 3000 za robotę z częściami. W trzech innych powiedzieli, że nie bawią się w takie rzeczy wogóle. Szczerze mówiąc myślałem, że zamknę się między 2-2,5k.
-
Ja jak się w zeszłym roku dowiadywałem to 350zł wycięcie, wstawienie i zabezpieczenie i 350zł lakierowanie. Plus części. Więc za dwie strony jakieś 1500-1800zł.
-
Tak myślę, że najlepiej chyba byłoby odstawić auto gdzieś 200-300km od Warszawy bo tutaj u mnie to cena idzie w górę o 50% w porównaniu z resztą Polski.
-
Ja rozumiem, że wawa itd ale za progi 3k ?! Bandytka w biały dzień...
-
W białymstoku za progi między 800-2000 w zależności od majstrania i stopnia szopy warsztatu. Ale zdecydowanie taniej to zrobisz.
-
No raczej i jeszcze musi ktoś chcieć to zrobić. Większość warsztatów woli robić szkody z ubezpieczalni i lepiej zarobić niż bawić się w taką dłubaninę. A jak robią to właśnie za takie pieniądze. U nas wszystko jest o 50% droższe. Chcesz zrobić remont domu i to samo. Każdy fachowiec uważa, że w Stolycy wszyscy mają kupę kasy i stąd taka drożyzna.
-
U mnie temat załatwił znajomy blacharz :)